• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 2684

Burimi i problemeve serioze është përditësimi i prillit i Windows 10

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Lirimi i fundit i sistemit operativ erdhi me Intel SSD drive.

Problemi ende nuk është hetuar siç duhet, prandaj nuk dimë saktësisht se cilat lloje të problemeve janë të përfshira. Është e sigurtë se ka pasur probleme serioze me një numër të madh të ruajtjes së memorjes flash Intel kur përdoruesit instaluan përditësimin më të fundit të Windows 10; zakonisht kompjuteri është i mbërthyer në kohën e nisjes, kështu që është bërë praktikisht i papërdorshëm.

StorageReview Intel SSD Seria 730

Për momentin, njerëzit nuk kanë zgjidhje tjetër përveçse të qëndrojnë në lirimin e mëparshëm të sistemit, por përditësimi automatik është ndaluar nga qendra. Natyrisht, Microsoft po punon për zgjidhjen e problemeve, por ne duhet të jemi të duruar, pasi ky nuk është problemi i vetëm që programuesit duhet të përballen. Windows 10 Pranvera Update me Chrome dhe Firefox nuk mban një lidhje të mirë, sipas raporteve të tjera, zbatimi i rregullimeve të gabimeve të Specter dhe Meltdown nuk mund të zbatohej mirë.

Update!

Thuhet se modelet e mëposhtme janë prekur: 600P Intel dhe Pro-6000 seri.

Burimi: Microsoft, guru3d.com

Hozzászólások

Med1on
+2
Cito - Joci:
Kam marrë një deklaratë 2:
1. Win7 është akoma më i mirë. :D
2. Problemi është gjithmonë me produktet e Intel. :-)

SSD me kokë vdekjeje ishte një referencë e butë ... : Lol: gjithsesi, ky update i prillit është mjaft i çrregullt.
Joci
+1
Kam marrë një deklaratë 2:
1. Win7 është akoma më i mirë. :D
2. Problemi është gjithmonë me produktet e Intel. :-)