• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 2198

A doni dy lojra të vërtetë të ftohtë falas?

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
A doni dy lojra të vërtetë të ftohtë falas? - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Ne nuk besojmë sytë tanë, por edhe ka dërguar një përqafim miqësor nga id Software ynë s!

logo të kampionëve të tërmetit

Ne e dimë saktësisht se ku do të jesh në pushimet verore: a Champions tërmetitBlej! Në qasje të hershme lojë deri në qershor 18 shkarko pa pagesë në rrjetin avull, përveç kësaj, ky opsion nuk është një marrëveshje e përkohshme, kështu gjëra në fund hits bibliotekë për.

Titulli tjetër është i lidhur me GoG, veçanërisht për aksionin e verës së portalit. Milkstone Studios, krejtësisht i panjohur për mua Ziggurat quajtur Heretic / Hexen dhe këngën e dashurisë së Serious Sam, në qoftë se ne mund të mendojmë për Gamekapocs ndryshe shumë të njohura - ndoshta po. Loja ka një mbështetje të gjuhës hungareze (sipas GoG), kjo me siguri do të vijë gjithashtu, sepse raportet tregojnë se Ziggurat ishte i ndyrë. Unë mendoj se është gjëja më e sigurt për të marrë një vështrim në video tutorial më poshtë, dhe kjo do të bëjë pika menjëherë.

hentelésből Funky do të ketë mungesë të stilit dhe fantazi bollëk padyshim kthehet, kështu që është megérhet një provoni - por këtu është shumë nxitim, sepse tani unë vetëm jetoj disa orë për të ofruar!

Burimi: guru3d.com

Hozzászólások

Med1on
0
Cito - Joci:
Për mua Ziggurat shkroi se 27 është ende gjysmë ore deri në fund të ofertës. Kjo është, nuk është aq urgjente. :-)

Unë qëllimisht "tremb" shaka kështu që ata nuk e lënë atë në pikën e fundit. :-)
citim
Joci
0
Për mua Ziggurat shkroi se 27 është ende gjysmë ore deri në fund të ofertës. Kjo është, nuk është aq urgjente. :-)
citim
Jepni një koment!