• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1466

Linux Mint 19 është gati

Lexuesit Rishikimi: 4 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll nuk është aktiv
Linux Mint 19 është gati - 4.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Edicioni 19 është i bazuar në versionin afatgjatë të Ubuntu 18.04 (LTS).

verë linuxmin ok

Kjo lëshim kryesisht sjell përmirësim të mëtejshëm të mjedisit ekzistues të softuerit, por falë bazave të reja të LTS, si kerneli dhe ndërfaqja grafike janë komponente më të reja. Në Linux Mint 19, ylli i shfaqjes është Timeshift. Megjithëse Linux Mint 18.3 është prezantuar dhe ridrejtuar në të gjitha lëshimet e Linux Mint, tani është në qendër të strategjisë së rifreskimit të Linux Mint dhe komunikimit. Me Timeshift, ju mund të ktheheni në kohë dhe të rivendosni kompjuterin tuaj në pamjen e fundit të punës.

Këtu janë disa lajme të tjera:

  • Update Manager nuk kërkon më shumë vigjilencë nga përdoruesit dhe përditësime selektive.
  • Menaxheri i softuerit ka pësuar një rregullim të mirë.
  • Xed, procesori i fjalëve përdor dritaren e reja të cilësimeve.
  • Përmirësim i mbështetjes HiDPI.
  • Wallpapers të reja dhe ekran të mirëpritur.

Ju mund të lexoni prezantimin e hollësishëm në faqen e tifozëve hungarezë të Linux Mint ide ju mund të klikoni për ta hapur atë!

Burimi: linuxmint.hu