• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1872

F1 2018 screenshots arriti!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Codemasters zakonisht e fillon lojën në fund të gushtit.

logo f1 hapur

Kjo është hera e parë që shfaqet Formula 1 e këtij viti, ende nuk kemi marrë ndonjë material zyrtar të burimit. Për fat të keq ne thjesht nuk mund të fitojë një pasqyrë në gameplay, kështu që urdhri mund të shihet qartë se zhvilluesve kanë marrë motor grafikë një trajtim të plotë - përveç modalitetin i shpalosur në karrierë për një ekran të ndritshme dhe më automjete klasike si.

8sEwBGsASohUudoT FQsYNhAGrVccljpU M1c2bvgWxGsLNU7b
PFsAYQExFRDoWK3S rnva4OGo8m0hH3v7 ZDoF5ohIQO5Eenwu

F1 2018 do të lëshohet në gusht 24 për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One platforma.

Burimi: HOC