• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1406

Tani për tani, V Battlefield është shumë e kuqe (e përditësuar)

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

AMD Radeon RX 580 është rreth 1.5 herë më i fuqishëm se sa pritej.

fushë beteje v 700x394

PCGamesN zhvilloi disa xhiro me lirimin alfa të mbyllur dhe pastaj arriti në përfundimin se loja është një mënyrë e favorizuar për të favorizuar kartën grafike të kartave të kuqe; Radeon i përmendur më lart thjesht tërheq ekologjinë e gjelbër të Geforce GTX 1060 nga pista. Ndryshimi në të dy rezolucionet (1080p, 1440p) është shumë domethënës dhe hartografia DirectX 12 është ende në rritje. Gjëja është në çdo rast interesante që Fushëbeteja V është e njohur të jetë adresa e sponsorizuar nga NVIDIA, por në këtë fazë të zhvillimit ka mangësi të dukshme në optimizim.

fushë beteje V 1080p fushë beteje V 1440p

Tifozët ende mund të besojnë se programuesit do të përmirësojnë pamjen në muajt e ardhshëm, pasi pjesa e tregut nuk ka rëndësi se cila faqe është mbizotëruese.

A Hardwareluxx ka bërë edhe një matje, kartat Radeon janë mjaft të mira, pasi RX Vega 64 pothuajse mund të prishë buzë! Portali ka drejtuar BattleNetwork 12 në DirectX 5, por Sweclockers qëndroi me DirectX 11 të modës së vjetër - ne e konsiderojmë konvertimin modern më të përshtatshëm për ne.

betejuar 5 hardwareluxx

Burimi: PCGamesN