• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1765

NVIDIA është duke bërë një biznes të vështirë!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
NVIDIA është duke bërë një biznes të vështirë! - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

NVIDIA, Instituti i Teknologjisë i Massachusetts dhe hulumtuesit e Universitetit Aalto në një video spektakolare tregojnë se si algoritmi i thellë i të mësuarit mund të kryejë imazhe në nivel profesional.

të mësuarit e thellë

Në videon më poshtë mund të shihni se sa efektiv është metoda për filtrimin e zhurmës dhe për të fshirë tekstin. Rezultati flet për veten.

Ju mund të shikoni një tjetër video të ngjashme me spektakolare ide click!

Burimi: NVIDIA