• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1833

Çfarë bën zhvilluesi Piriform i CCleaner? (Përditësuar!)

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Çfarë bën zhvilluesi Piriform i CCleaner? (Përditësuar!) - 4.5 nga 5 në bazë të 2 vota

Duket sikur po shpërfillin kërkesat e përdoruesit.

Versioni i fundit i aplikacionit popullor (të paktën një herë) (5.45) mbledh automatikisht të dhënat nga kompjuterët e përdoruesve. Ky informacion regjistrohet në mënyrë anonime, Piriform dëshiron të kuptojë më mirë nevojat e përdoruesve të CCleaner para një ndryshimi të madh. Sipas zhvilluesve, nuk ka shumë risive, programi ka qenë duke analizuar kompjuterin para, sepse ai do të thotë vetëm kur mirëmbajtja ishte e duhur. Ne themi se nuk kemi shtuar se këto statistika nuk ishin në serverët e largët (në parim), por sot ato bëjnë.

xccleaner feature.png

Mbledhja e të dhënave nuk është aspak risi, me të vërtetë promovon zhvillimin e programeve. Problemi këtu është se e ashtuquajtura "monitorim aktiv" nuk mund të çaktivizohet sepse ajo riniset pas një rifillimi. As nuk është një zgjidhje nëse regjistrimi i regjistrimit automatik anulohet, sepse ai gjithashtu rishkruan CCleaner - ndoshta menaxher i detyrës mund të pezullojë procesin e grumbullimit të të dhënave. Piriform pastaj përsëri bëri një gabim (ose me qëllim të shkojë në nervat e përdoruesit), por jo njëjtë si herën e fundit CCleaner ishte virale për muaj.

Update!

Piriform deri më tani ka tensionuar vargun, fshihet çështja problematike në fjalë, e zëvendësuar me versionin e mëparshëm (v5.44).

Burimi: howtogeek.com

Hozzászólások

Med1on
0
Cito - Joci:
Cito - Joci:
5.44 ime është lart atje dhe thotë se nuk ka një të ri. Pra, çfarë është tani?
a) A keni marrë 5.45?
b) A është 5.45 ende beta?


Zgjidhja e duhur është: a). Tani e kam lexuar lajmet e hwsw për këtë: lidhje
(Më kot, Jo. HOC është ende leximi i parë i mua. :D )

Po, mund ta përmirësoja rastin ...
citim
Joci
+1
Cito - Joci:
5.44 ime është lart atje dhe thotë se nuk ka një të ri. Pra, çfarë është tani?
a) A keni marrë 5.45?
b) A është 5.45 ende beta?


Zgjidhja e duhur është: a). Tani e kam lexuar lajmet e hwsw për këtë: lidhje
(Më kot, Jo. HOC është ende leximi i parë i mua. :D )
citim
Joci
0
5.44 ime është lart atje dhe thotë se nuk ka një të ri. Pra, çfarë është tani?
a) A keni marrë 5.45?
b) A është 5.45 ende beta?
citim
Jepni një koment!