• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 2547

Këtu është versioni awesome i Winamp!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Projekti i përditësimit të komunitetit Winamp (WACUP) rrit lojtarin e njohur muzikor me një sërë rregullimesh.

logo winamp

Baza është versioni 5.666 i Winamp, i cili është plotësuar me një mori përmirësimesh të vlefshme:

  • përmirësimin e sigurisë dhe stabilitetit;
  • Lëkurat e mëdha Bento moderne dhe vendase cPro;
  • filloni dhe ndaloni më shpejt;
  • përmirësimet në shtojcat, formatet e komandës dhe formatet e medias;
  • një listë të detajuar ITT lexuar.

Në fillimin e parë, WACUP ofron ekstra të mundshëm, dhe ju mund ta shihni këtu.

lëkurë winamp

Vlen të përmendet se, sipas zhvilluesve, nuk është e rekomandueshme të instaloni aplikacionin në të njëjtën dosje si Winamp origjinale për të shmangur ndonjë konfuzion. Është planifikuar që WACUP do të marrë përditësime të reja çdo muaj dhe aplikacioni do të jetë pa pagesë innen shkarkojeni! Nuk ka kërkesa të veçanta të sistemit, vetëm duhet të dimë që Windows XP për fat të keq nuk mbështetet.

Burimi: ghacks.net