• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 2375

Një shfletues i ri hyri në skenë

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive

Otter është shfletuesi që dëshiron të mbushë boshllëkun e lënë pas Opera 12.

Shfletuesi i Otter

Beta e parë e aplikacionit u lëshua në 2014, kështu që patjetër mund të themi se zhvillimi ishte paksa i vonuar. Sido që të jetë, ne jemi të lumtur të njoftojmë se lirimi i parë i qëndrueshëm i shfletuesit Otter ka përfunduar; Pronarët e Windows tani mund të shkarkojnë programin, Linux dhe Mac OS X po vijnë më vonë.

Natyrisht, Otteri mund të jetë një pajisje lojrash për përdoruesit e përparuar, pasi zakonisht Opera e vjetër është e pajisur me një varg karakteristikash që nuk janë konsideruar si thelbësore. Materiali drejtohet nga motori QtWebEngine, i cili përndryshe ka pajtueshmëri të mirë, kështu që në shumicën e rasteve nuk do të ketë probleme me shfaqjen. Vlen të provohet lexuesi i RSS-së, ne mendojmë se kjo është një nga pikat kryesore të aplikimit. Vlen të dihet se Otter gjithashtu ka një filtër ad (EasyList), prandaj nuk duhet të instalojmë ndonjë shtojcë të palëve të treta.

shfletuesi i otterit

Zhvillimi nuk ka ndalur në këtë pikë, natyrisht, grupimi i skedave do të vijë në të ardhmen, mbushja automatike e formave, pajisjet Chrome do të mbështeten, përveç kësaj, ne mund të mbështetemi në postën e integruar - për aq kohë sa kjo nuk ndodh, disa nga mangësitë mund të zëvendësohen nga përdoruesi JavaScript. .

Burimi: otter-browser.org, ghacks.net