• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 944

Kur e kupton Microsoft?

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Kur e kupton Microsoft? - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Është koha për të njohur se ka probleme me strategjinë aktuale të zhvillimit të Windows 10.

Sipas studimit aktual të AdDuplex, fragmentimi i sistemit operativ është duke u përkeqësuar dhe azhurnimi i tetorit (1809) është i çiltër i keq: sipas statistikave, ajo ka një përqindje totale prej 6,6%. Numrat e saktë janë pikërisht kështu:

  • Përditësim i 83,6% Prillit
  • Përditësimi i 5,7% Autumn
  • 1,8% Update Kreative
  • Përditësimi i vjetorit të 1,4
  • 0,3% është Windows 10 origjinale

versionet e dritareve 10

Teorikisht, versioni i fundit i sistemit (1809) duhet të jetë në kompjuterë shumë më tepër, por ka shumë të ngjarë që shumë përdorues kanë vendosur të shtyjnë për shkak të problemeve serik në paketën e përditësimit kumulativ. prandaj dritaret 10 1809 është një pozitë shumë e veçantë, sepse sipas agjendës zhvillimore të Microsoft-it ka ardhur pranverë lirimin e ardhshëm të sistemit (19H1) brenda 3-4 muaj përafërsisht. Fakti i fundit parashikon që shumica e përdoruesve thjesht e anashkalojnë këtë version, duke mbivendosur kështu ciklin e përditësimit gjysmëvjeçar. Sipas mendimit tonë, kjo do të jetë e mjaftueshme për të nxjerrë një update i madh një herë në vit, kështu që zhvilluesit do të ketë më shumë kohë për t'u përgatitur për risitë, përveç ndoshta stabiliteti mund të përmirësohet.

Burimi: howtogeek.com