• Szoftver
 • shkruar:
 • Lexo: 1460

Kjo është se si është pikturuar loja më e re e tracker!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Kërkesa e makinës së Anthemit dhe rimorkio mbërritën, ju mund të shihni këtu duke klikuar këtu.

Himni Loja

Punimi i 22 Shkurt gjithashtu mbështet zbutjen e skajit të DLSS përveç ndjekjes dhe shoqërohet nga RTX 2080 dhe 2080 TI së bashku me Battlefield V së bashku me dy tituj si tituj opsionalë. Kërkesat e sistemit Formalisht të formuara:

Kërkesat minimale

 • Windows 10 (bit 64)
 • Intel Core i5 3570 ose AMD FX-6350
 • 8 GB RAM
 • NVIDIA GTX 760, AMD Radeon HD 7970 / R9 280X
 • VRAM: 2 GB
 • Hapësira e ruajtjes së 50 GB

Konfigurimi i rekomanduar

 • Windows 10 (bit 64)
 • Intel Core i7-4790 ose AMD Ryzen 3 1300X
 • 16 GB RAM
 • NVIDIA GTX 1060 / RTX 2060, AMD RX 480
 • VRAM: 4 GB
 • Hapësira e disponueshme: 50 GB

Core i7 4790, i sipas mendimit tonë, nuk do të vetëm duke lëvizur në klasën e peshës Ryze 3 1300X, por zhvilluesit e kanë lëshuar këtë informacion, ne nuk mund të shkruaj në mënyrë arbitrare këtë shqyrtim.

Ajo do të jetë emocionuese për të parë se si vepron një gjigant shëtitje-në sheshet lojë në rreze gjurmimin kohë reale, i cili është i njohur të jetë shikimit shumë e kufizuar, të paktën përveç burimeve hardware aktualisht në dispozicion.

Burimi: wccftech.com