• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 1733

Së fundi, mesazhet në të dërguarin e Facebook mund të fshihen

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Le të themi qetësisht, ishte koha për këtë gjë.

facebook zuckerberg


Vitin e kaluar ka qenë e përfolur se nuk duhet të jetë një funksion i tillë, si TechCrunch ka raportuar se Mark Zuckerberggel vazhdojë një diskutim mesazhe Shënoji janë fshirë, megjithatë, ata kanë mbetur të dukshme. Pastaj Facebook tha se ky mekanizëm është një ndërtuar në mbrojtjen nga procedurat udhëheqësit informormációk për të parandaluar rrjedhjet e ardhshme të dhënave. Në mënyrë të veçantë, kjo do të thotë që mesazhet e Markut fshihen automatikisht pas kohës së caktuar.

Pra, një lajm i fundit i një zgjidhje të ngjashme si ne mund të, natyrisht, ka qenë në masën që Dëbon të gjitha shënimet nuk dërguar ndonjë padrejtësi ose vendin e duhur. IOS dhe Android ndërfaqet parë shfaqen në funksion të ri, i cili do të përdoret 10 minuta pas dërgimit mesazhin. Nëse ju fshini mesazhin ndërsa 10 minuta në vend të mesazhit hequr tekst do të lexohet. Kur fshini, mund të zgjidhni të fshini hyrjen tonë vetëm në vendin tonë ose në kontakt.