• Akordim
  • shkruar:
  • Lexo: 1615

Kujtimet e ADATA ishin duke kaluar mbi 5,5 GHz

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Paketa e prodhuesit XPG SPECTRIX D80 RGB seri DDR4 ka arritur këtë rezultat verbues.

overclock gjilpërë

Përveç MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC motherboard, Intel Core i9-9900K Botërore kontribuoi në ngritjen e rekordeve të reja botërore, dhe natyrisht një sasi të madhe të azotit të lëngët - ashtu siç ishte dikur. Është një shtesë interesante se kjo ishte hera e parë që një procesor i nëntë gjeneratorësh Core arriti të arrinte një rekord botëror, të paktën me kujtime. Overclocking është bërë edhe nga XPG Overclocking Lab (XOCL), rezultati ka lindur dhjetorin e kaluar dhe sinjali i certifikuar i orës së fundit u bë 5 584 MHz.

gjilpërë xpg oc

Më shumë detaje ITT lexuar!

Burimi: hwbot.org