• Video Card
  • shkruar:
  • Lexo: 2510

Enhanced me tifozët AMD

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Enhanced me tifozët AMD - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

ASRock nuk mund të shesë kartat grafike Phantom Gaming në kontinentin e vjetër.

Ne kemi raportuar se ASRock planifikon të lançojë familjen e saj të parë të kartave video në mes të prillit. Lajmi u konfirmua, dhe tifozët e markës u ngazëllyen për produktet e reja që vinin në raftet e dyqaneve. Por koha u zhvillua nga durim, dhe si gjithnjë e më shumë njerëz filluan bombarduar të kompanisë me pyetje, kështu që u detyrua të pranojë ngjyra: AMD lënë asnjë linjë të produktit shitjes në Evropë, kështu që Gaming Seria Phantom (aktualisht) në dispozicion vetëm në Azi.

Pas NVIDIA GPP (e cila tashmë është revokuar zyrtarisht), ka pak emocion që AMD po diskriminon kundër një prej partnerëve të saj. Ndoshta nuk është një kompani aq e mirë në Lindjen e Largët siç është në Evropë, kështu që partneritetet aktuale nuk duan të jenë të zhytur këtu, por e vendosin Azinë në supet e ASRock.

Burimi: guru3d.com

Hozzászólások

Med1on
+1
Cito - Joci:
Cito - Med1on:
Cito - Joci:
Ndërkohë, një burim gjerman foli për përfaqësuesin e Asrock, dhe prej andej lajmi që 1. jo në AMD, 2. Asrock nuk dëshiron të vijë ende në Evropë.

Tani po më thoni tani, ku mund ta lexoni? :-)

Ana gjermane e Tom Hardware (Anglishtja nuk është e hapur)

Përshëndetje.
Joci
Cito - Med1on:
Cito - Joci:
Ndërkohë, një burim gjerman foli për përfaqësuesin e Asrock, dhe prej andej lajmi që 1. jo në AMD, 2. Asrock nuk dëshiron të vijë ende në Evropë.

Tani po më thoni tani, ku mund ta lexoni? :-)

Ana gjermane e Tom Hardware (Anglishtja nuk është e hapur)
Med1on
+1
Cito - Joci:
Ndërkohë, një burim gjerman foli për përfaqësuesin e Asrock, dhe prej andej lajmi që 1. jo në AMD, 2. Asrock nuk dëshiron të vijë ende në Evropë.

Tani po më thoni tani, ku mund ta lexoni? :-)
Joci
+1
Ndërkohë, një burim gjerman foli për përfaqësuesin e Asrock, dhe prej andej lajmi që 1. jo në AMD, 2. Asrock nuk dëshiron të vijë ende në Evropë.