• Video Card
  • shkruar:
  • Lexo: 1475

A është AMD Vega aq mirë?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Prodhuesi i procesorëve më të vegjël mburrej në Computex se numri i futjeve të Vega ka tejkaluar dhjetë herë më shumë se gjenerata e mëparshme.

radeon vega

Disi e habitshme, AMD mbi modeli i mëparshëm nuk e ka kuptuar familjen logjikisht pritet Polaris, por deri 2015 shfaq në Fury Fury (R9 X Radeon, Radeon dhe R9 Nano R9 Fury). Për pjesën tonë, ne do të ishim kureshtarë për numrat e saktë, por për fat të keq kjo nuk ka dalë nga prezantimi.

shitjet amd vega

Shitja e kartave grafike të bazuara në Vega ishte me siguri e shtypur nga minierat e kripto, dhe chipi vërtet ishte serioz në lidhje me aftësitë e tij në këtë fushë. Është një pyetje e madhe në lidhje me atë që do të bëjë Radeon Gaming në të ardhmen e afërt, sepse thyerja e çmimit mund të jetë një garë e ashpër.

Burimi: techpowerup.com