AMD po lançon karta grafike të reja

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive

Polaris 30 GPU vjen me dy kontrollues "të ri" të monitorimit.

rx 570 hapur

Sipas PCOnline, AMD do të bëjë disa përditësime gjaku në javët e ardhshme, e cila do të nisë dy "video" të reja. Lajmi Zyrtarisht pakonfirmuara se këto do të paraqitet në mëparshme Radeon Rx dhe RX 570 580 modele zgjidhje të ngjashme, madje nuk përjashtohet që në fund do të jetë në raftet dyqan gjatë këtyre emrave. Ajo ka qenë e dyshuar se inxhinierët u tërhoq nga modifikime të vogla, ndryshimi më i mundshëm në teknologji moderne e prodhimit (12 nm procedura) do të kalojë na në frekuencë më të lartë operativ që rrjedhin prej tij.

Të ardhurit me fat janë se NVIDIA shkon në familjen Turing në lartësi më të mëdha, kështu që 30 Polaris kombinon modelet tashmë të pasura me bazë Pascal. Falë këtij të fundit, nuk përjashtohet që Polaris 30 të jetë në gjendje të kryejë me sukses çmimin (!). Modeli më i vogël sipas PCOnline është tetor 12. dhe 15. dhe kloni RX 580 do të lirohet diku në fillim të nëntorit.

Burimi: wccftech.com