• Video Card
  • shkruar:
  • Lexo: 1812

Pothuajse 1 kërkon një milion për NVIDIA për kartën video!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive

Ne po parandalojmë pyetjet, po, Crysis shkon mirë!

NVIDIA TITAN RTX para 1000x476

NVIDIA zyrtarisht njoftoi dje se do të nisë starterin e ri të tyre, emrin TITAN RTX. Tifozët ndoshta nuk kanë nevojë të pastrohen deri aftësitë tuaja në kartë, si seri TITAN ka qenë gjithmonë sinonim me të teknologjisë së lartë, vlera maksimale aktualisht në dispozicion. Ajo nuk është e ndryshme tani as, bazuar në karta grafike të bazuar Turing ofron një valóját plotë graphics chip GT102-së, e cila është e aftë të gjërave brutale pa ekzagjerim:

  • Core 576 Turing Tensor;
  • Accelerator 72 Turing RT (RayTracing);
  • 24 GB GDDR6 V VRAM, bandwidth teorike 672 GB / s (bit shtimi 384 14,0 GHz);
  • 4 608 Processor CUDA (72 Multiprocessor), 288 Texturing dhe 96 Rasterizer;
  • 100 GB / s NVIDIA NVLink - Kjo mund të jetë e rëndësishme për sistemet me shumë kartela;
  • Ora e paracaktuar e orës për GPU është 1 350 MHz, Boost 1 770 MHz.

Edhe pse shumica e lojtarëve tani goja siguri összecsordul e pështymë, dhe tani ne do të të gjithë të hidhëruar për shkak se terreni TITAN RTX kryesisht në të mësuarit e makinës, në vend se lojra PC. 280 vat TDP ndoshta nuk do të jetë aq e frikshme - çifti 8-pin lidhës pushtet nuk është saktësisht një pamje miqësore - problemi kryesor në vend të çmimit, që është qenë pikërisht dy dhe një herë e gjysmë më e lartë se modeli i parë në seri (NVIDIA GeForce GTX TITAN (Kepler)). E gjithë újoncért NVIDIA mënyrë specifike kërkon të USD 2 499, e cila në kursin e këmbimit aktual i barabartë me më shumë se 700 000 foritnak (plus kjo është ende një TVSH të mirë Hungarian)!

Hozzászólások

Cito - Joci:
Një shënim: 1 çuditërisht, një pjesë e konsiderueshme e kthimit në TITAN mëparshme në krahasim me (V TITAN ka qenë në krahasim me ofertën), kjo është një aritmetikë të dyfishtë-precision. Ka vlera 7,45 TFLOPS në vend të 'vetëm' në gjendje të 0,5 TFLOPS në TITAN ri.

Në të vërtetë, këtu, butësisht, nuk është e patundur.
+1
Një shënim: 1 çuditërisht, një pjesë e konsiderueshme e kthimit në TITAN mëparshme në krahasim me (V TITAN ka qenë në krahasim me ofertën), kjo është një aritmetikë të dyfishtë-precision. Ka vlera 7,45 TFLOPS në vend të 'vetëm' në gjendje të 0,5 TFLOPS në TITAN ri.
Cituar - lacza_25:
Dhe minatorja?

Haha. :P
+1
Dhe minatorja?