Teknologjia AMD FineWine në funksionim

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Fenomeni i njohur tashmë është sjellë në vëmendjen e 3DCenter.org dhe aktorët e përfshirë janë Radeon RX 480 dhe GeForce GTX 1060.

gji i imët

"Teknologjia" e quajtur FineWine nuk ekziston zyrtarisht, është vetëm një emër i krijuar nga komuniteti. FineWine gjithashtu i referohet faktit se karta grafike AMD dhe NVIDIA, të cilat po lëvizin në të njëjtin nivel fillimisht, hapin gërshërët me kalimin e kohës, dhe pastaj e fundit është lënë pa fund. 3DCenter.org, i njohur dhe i njohur në qarqet profesionale, e ka ndjekur këtë, dhe asnjë surprizë e madhe nuk ka ndodhur kësaj radhe.

Prognoza e Performancës GeForce GTX 1060 Radeon RX 480

Siç mund ta shihni, GeForce GTX 1060 në kohën e fillimit (mes të 2015) ishte rreth 10 për qind më i lartë se homologu i tij i kuq. Gjatë viteve, situata ka ndryshuar, DirectX 12 dhe API Vulcan zakonisht shtrihen më mirë në Radeon RX 480, kështu që tani kemi arritur në pikën që ndryshimi është kthyer, më saktë, gërshërët janë mbyllur. Sipas portalit, tendenca nuk do të ndryshojë këtë vit, kështu që ndryshimi ka gjasa të rritet disi.

Vlen të dihet për agregimin se masat themelore nuk janë bërë nga 3DCenter.org, por janë të bazuara në të dhënat nga faqet e njohura informatike: AnandTech, ComputerBase, Guru3D, TechPowerUp, Tom's Hardware dhe kështu me radhë. Rezultatet mesatare janë të gjeneruara nga një grup prej njëqind urdhërash madhësie, kështu që një numër më i vogël nuk shkakton ndonjë shtrembërim domethënës.

Burimi: 3DCenter.org