Tani, me pak fjalë, AMD Radeon VII, 7 nm VEGA

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

AMD mbajti një shfaqje të pështymës në CES, dhe ne morëm disa lajme në Radeon.

Pra, shumë e shkurtër, pika është: Radeon 3 i ardhshëm do të punojë me procesorët 840 të rrymës dhe 16 GB me memorien HBM dhe performanca e tij do të shkojë në NVIDIA GeForce RTX 2080.

Radeon VII 1000x561

Radeon VII Features

Radeon VII Performance Loja 1000x565

Lojrat Radeon VII 1000x467

Radeon VII Performanca 1000x552

Të njohurive tona, dy-pin PCI Express lidhës pushtet 8 me PCB, të tre tifoz ftohjes së bashku parashikon se do të merret me një zgjidhje e kursimit të energjisë. Lajm i mirë është se Radeon VII do të jetë në dispozicion tashmë në shkurt 7 tetor, çmimi vlerësuar në $ 699.

Burimi: videocardz.com