• Var
  • shkruar:
  • Lexo: 7686

Alfawise XBR - 08 - projektues me zë, altoparlant ose radio sipas dëshirës! (Coupon)

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Nëse zëri i televizorit është i ulët, ju do ta doni këtë strukturë!

Alfawise XBR - 08 Bare Zanore për TV Bluetooth 4.2 Altoparlante - E Zeze

Unë nuk e di kush e shpiku, por ai ishte njeri i zgjuar. Projektuesit e zërit mund të jenë shumë të mira kur përdorin tabelën. Këto televizione thjesht nuk kanë folësit konvencionalë që mund të ofrojnë cilësi të duhur të zërit, ose nëse televizori do të prishet, do të jetë e shtrenjtë.

Alfawise XBR - 08 Bare Zanore për TV Bluetooth 4.2 Altoparlante - E Zeze

Një projektues i mirë me zë përshtatet mirë midis ekranit dhe tabelës, me volumin dhe volumin e duhur të audios dhe gjithashtu ka aftësinë për të shtrydhur disa bas dhe fat me pak hapësirë. Projektorët e sotëm kanë lidhje Bluetooth, së bashku me një lidhje kabllore, dhe në rastin më të mirë nuk mund të transferojnë muzikë vetëm nga pajisja jonë mobile, por gjithashtu funksionojnë në mënyrë të pavarur si radio.

E pra, Alfawise XBR - 08 e di të gjithë këtë, por më shumë. Ky projektor i zërit është i kombinuar me një bllok me bajonetë në mes, në sajë të një zgjidhjeje të zgjuar. Nëse heqni dhe montoni paketat e përfshira në paketim, do të konvertohet nga projektori në mini folës, të cilat pastaj mund të vendosen në të dy anët e televizorit për efekt më të mirë rrethues. Nëse kjo nuk mjafton për një regjim të tretë, projektori Alfawise mund të montohet lehtësisht në mur.

Alfawise XBR - 08 Bare Zanore për TV Bluetooth 4.2 Altoparlante - E Zeze

Alfawise XBR-08 ka lidhje Bluetooth 4.2, por gjithashtu mund të lidhet me televizorin nëpërmjet një kablloje të sheshtë audio ose edhe një optike. Altoparlanti i ohmit 4 ka fuqinë 40 watt, që unë mendoj se është shumë në shtëpi. Është gjithashtu interesante se një projektor me radio gjithashtu ka një vend të kartës së kujtesës, kështu që mund ta përdorni edhe si një pajisje ruajtjeje masive për të mbajtur muzikën tuaj të preferuar në dorë.

Alfawise XBR - 08 Bare Zanore për TV Bluetooth 4.2 Altoparlante - E Zeze

Siç mund ta shihni, Alfawise XBR - 08 është një strukturë me të vërtetë e gjithanshme dhe është shumë mirë të mos kërkoni shumë. Tani me një kupon kushton vetëm mijëra 16. Kliko këtu për të blerë dhe përdorur GBEXBSP03 Kodi kupon: Alfawise XBR - Projektuesi i 08 Sound

Mos harroni të zgjidhni Linjëne Prioritare për anijet për të arritur pa TVSH dhe TVSH!