Chromecast është çmontuar

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Chromecast konsiderohet të jetë një hit i madh nga Google. Me një vegël të vogël ne mund të mbështesim TV, si dhe rreth një të tretën e asaj që mund të bëjmë me AppleTV. Të pyesin njerëzit nuk kanë për të shkuar me ta, dhe ata shpejt shikuar atë që ishte fshehur nën mbulesën e pajisjes.

1