Veprim i tmerrshëm në GearB, lexoni në të gjitha!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Unë vërtet nuk e kuptoj se si ta bëj këtë për ta, por ky nuk është problemi ynë.

Para-porosit

Pika është e ardhshme. Sot dhe nesër, domethënë në tetor 31, ju mund të paguani një depozitë në një produkt rake, i cili mund të blihet me një zbritje të madhe më 1 nëntor. Pagesa poshtë është e vogël, vetëm $ 5-10, por në kthim, mund të marrim qindra dollarë në zbritje. Ndoshta ata besojnë se shumë do të paguajnë paraprakisht dhe ata nuk do të blejnë produktin akoma? Depozita e paguar në këtë rast me siguri nuk do të kthehet! Natyrisht që është problemi i tyre nëse blejmë gjithçka! :)

Disa shije të çmimeve zbritje:

  • Ninebot Segway ES1 nr. 9 Electric Roller: Çmimi origjinal 468,99 Dollarë, Advance 10 Dollarë, Zbritje 179 Dollarë
  • Biçikleta elektrike FIIDO D1: çmimet origjinale 618,99 dollarë, paradhënie 10, dollarë 229 zbritje
  • Tableti Teclast 98 4G: Çmimi origjinal 191,99 dollar, paradhënie 10 dollar, zbritje 77 dollar
  • Xiaomi Notebook Air: Original Çmimi 1044,99 Dollarë, Advance 10 Dollarë, Zbritje 355 Dollarë!

... dhe kështu me radhë. Ky veprim është konsideruar tashmë si parashikim i veprimeve të nëntorit 11, ju e dini, 11.11 është e Premtja e Zezë e Kinës, kur ata janë të çmendur për ne. Veprimet do të fillojnë në nëntor 5, por goditja më e madhe zakonisht do të jetë 11.

Faqja e veprimit është këtu: Veprimi paraprak i GearBest