• Gazdaság
  • shkruar:
  • Lexo: 13278

Minerat e etereve me GeForce GTX 1070 VGA

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Minerat e etereve me GeForce GTX 1070 VGA - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Interneti ka shpërthyer në këtë temë. Gjithkush dëshiron të monedhë para virtuale dhe të pasurohet. Natyrisht, kjo do të jetë vetëm pak, por siç dëgjoj, me kartat video 3-4, mund të kërkoni para të mira xhepi. Shkencëtarët betohen në kartat ATI, ndoshta bosët e Legit Review po shohin se çfarë po bëjnë kur përpiqen të përdorin kartat NVIDIA.

GeForce GTX 1070 kënd 645x651

Në ditët e fundit unë kam qenë që kanë të bëjnë me cryptovalutas mjaft, por jo me minierat, shumë më tepër të interesuar në sfondin ekonomik të kësaj gjëje. Unë nuk jam diçka që është e gjallë, por ne po e lëshojmë atë. Kështu që unë nuk mund të gjykoj performancën e GeForce GTX 1070 në hit ATI, më konkretisht kartat AMD. Megjithatë, unë e di se kartat më të mira nuk janë në dispozicion në shtëpi, por në të gjithë botën, për shkak të shumë minatorëve, AMD nuk mund të japë sa duhet. Çdokush që nuk e mori atë, por ende dëshiron një minator virtuale në kokën e tije dashurmund të jetë që tantusi të bjerë dhe të marrë një kartë NVIDIA.

Pra, nëse jeni të interesuar për këtë temë, ju lutem klikoni: GeForce GTX 1070 Miniera e Ethereum - Tweaks të vogla për Hashrate të Madhe dhe fuqi të ulët

Hozzászólások

Joci
Cituar - s3nki:
Cito - Joci:
Hihihi .... "Babi, fillo!"
https://itcafe.hu/hir/egyetlen_masodperc_alatt_allt_a_foldbe_az_ethereum.html

E pra kjo është ajo që nuk do të thotë asgjë. Për shkak të tregtisë robotike, raste të tilla ndodhin edhe në shkëmbimet e vërteta të bursave, në shumicën e rasteve jo. Etera është shumë e prekshme, por nëse zhvillohet në një shkallë të tillë, më saktësisht nëse shumë njerëz do ta përdorin atë, atëherë nuk do të ketë lëvizje të tilla.


Nuk ka reaksione të tilla të "vetëtima" në bursat e vërteta, dhe ekziston edhe disa ndërhyrje në disa humbje / fitime / përfitime. Këtu dikush e uli kursin e këmbimit, dhe nuk përjashtohej që ai kishte ofertën e 10 cent si dhe ofertën e orëve.
s3nki
Cito - Joci:
Hihihi .... "Babi, fillo!"
https://itcafe.hu/hir/egyetlen_masodperc_alatt_allt_a_foldbe_az_ethereum.html

E pra kjo është ajo që nuk do të thotë asgjë. Për shkak të tregtisë robotike, raste të tilla ndodhin edhe në shkëmbimet e vërteta të bursave, në shumicën e rasteve jo. Etera është shumë e prekshme, por nëse zhvillohet në një shkallë të tillë, më saktësisht nëse shumë njerëz do ta përdorin atë, atëherë nuk do të ketë lëvizje të tilla.
Joci
Hihihi .... "Babi, fillo!"
https://itcafe.hu/hir/egyetlen_masodperc_alatt_allt_a_foldbe_az_ethereum.html
Joci
+1
.....
Situata tjetër kriptovalutánál ngjashme, vetëm ende gjendja e atyre që 'i ri', kështu që nuk ka akoma më shumë para virtuale mund të shtrydhur nga llogaritjet - në të njëjtën kohë, megjithatë, për shkak se është arsyeja pse ka një shumë të pajisjeve të minierave, kështu që nuk mund tashmë të jetë për të që të fillojë vetëm makinë të madhe të vlerës; përveç kësaj, kthimi i saj varet nga shumë faktorë (dmth. nuk janë të sigurt). Dhe një nga këta faktorë është 'kredibilitet' dhe 'siguri' (unë mund t'i vija në shënjestër nëse jam haker :D ).
Joci
+2
:)
Gjithsesi, duket si një piramidë 'moderne'. Për shembull, në rastin e Bitcoin: cili mori në në fillim të saj e di veten, i cili tani është duke u përpjekur për të bërë, madje edhe në pothuajse asnjë shans (duke rritur numrin e makinerive minerare, të tilla si fuqi të ulët e më pak mundësi që të jetë në gjendje për të fituar diçka me të - dhe marrja e më pak e më pak parave mund të minohet, sepse ata janë duke u gjithnjë e më pak nga ajo derisa ata janë të lodhur). Vetëm situata aktuale e tregut të monedhës mund të përfitojë vetëm (blej lirë, të shtrenjtë); por këtu ekziston një rrezik i madh.
.....
s3nki
Cito - Joci:
Ngadalë, këto monedha crypto do të jenë po aq sa yjet në qiell. Përveç kësaj, për shkak të njohjes së bitcoin (dhe rritjes së çmimit), gjithnjë e më shumë njerëz kthehen në monedha të tilla alternative si ato eteriale; kështu që ata do të bëhen gjithnjë e më shumë të njohur dhe të bëhen gjithnjë e më shumë; dhe gjithnjë e më shumë kompani / sipërmarrës / njerëz do të jenë në gjendje të fillojnë këtë - derisa të thyejnë një ose shumë prej tyre, dhe më pas - siç e di - ata do të zhduken ashtu siç shfaqen. Pak para hyrjes së madhe dhe të huajve fitojnë të mëdha. :-)


Për momentin, unë jam krejtësisht i pasigurt me këto monedha kriptoze. Unë e kuptoj se një ide e madhe, dhe unë e kuptoj sfond ekonomik është me të vërtetë i mundshëm terror është atje, por unë shoh unë tregojnë për rrezikun e pakontrollueshme për një numër të monedhave të ndryshme. Për këtë arsye, është e pashmangshme që dikush duhet të formulojë një të thjeshtë për ta hequr atë në një mënyrë ose në disa mënyra, ndoshta me disa mashtrime. Pastaj do të ketë të gjitha kreditë e krippit, dhe pastaj flluskë do të bjerë, në mënyrë që toka të dridhet.
Joci
Ngadalë, këto monedha crypto do të jenë po aq sa yjet në qiell. Përveç kësaj, për shkak të njohjes së bitcoin (dhe rritjes së çmimit), gjithnjë e më shumë njerëz kthehen në monedha të tilla alternative si ato eteriale; kështu që ata do të bëhen gjithnjë e më shumë të njohur dhe të bëhen gjithnjë e më shumë; dhe gjithnjë e më shumë kompani / sipërmarrës / njerëz do të jenë në gjendje të fillojnë këtë - derisa të thyejnë një ose shumë prej tyre, dhe më pas - siç e di - ata do të zhduken ashtu siç shfaqen. Pak para hyrjes së madhe dhe të huajve fitojnë të mëdha. :-)