• Gazdaság
  • shkruar:
  • Lexo: 5753

Telefoni 1 TB u lirua, dhe pastaj isha në heshtje të qetë

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive

Deri tani, ju e dini se Samsung Galaxy S10 + do të jetë telefoni i parë 1 TB e magazinimit? Ju jeni gabim!

argjendtë arrë r11


Majin e kaluar, prodhuesi kinez i Smartisan njoftoi SMARTISAN NUT R1. R1 një pajisje Android me bazë që është e pajisur me dy kamera e pasme dhe një procesor Snapdragon dhe deri në 845 8 GB RAM. Tipari më interesant i pajisjes që është deri në 1 2.1 UFS ruajtjen TB çmim hyrëse rendelhetjük.A SMARTISAN NUT R1 8 848 juan (rreth dollarë 1400). Kreu i kompanisë tha me zë të lartë se ne do të shohim Samsung dhe Apple do të kopje të tyre, që ai donte të theksoj se ata janë të parët në treg një bibliotekë të tillë sfond. Përndryshe kurs pamëshirshëm pakuptimtë për të thënë një gjë të tillë, është e qartë se piku në gjërësinë tashmë është 1 kapacitetin TB në fazën e ardhshme, kështu kopjimi këtë për të thënë në kategorinë pak shtrembërim e pastrim.

Sipas lajmit të fundit, jelek i madh së shpejti u bë i vogël, duke lënë prodhuesin një lojtar margjinal në treg. Ndoshta emri është i panjohur, ndoshta majmë tag çmimeve e bëri atë, por fakti që vështirë se shiti një SMARTISAN arrë R1 jashtë, në fakt kompania ishte në gjendje për të shitur një total prej vetëm 3 milion gjatë katër viteve të fundit, telefoni është çmuar shumë pak të mbijetuar. Kjo rezultoi në një problem me pagesën e pagave deri në dhjetor dhe llogaritë e kompanisë ishin ngrirë për shkak të kërkesave të furnitorëve. Nga kjo do të jetë e vështirë të rritet nga vrima, kështu që ne mund të sigurtë të themi fati i kompanisë është i pasigurt për të thënë aspak.