• ngjarje
  • shkruar:
  • Lexo: 2918

Një parti retro-gjigante do të jetë në mes të majit!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Një parti retro-gjigante do të jetë në mes të majit! - 5.0 nga 5 në bazë të 2 vota

Bacsis po pret ekspozitën e tij unike për të katërtën herë.

koleksioni bacsis CPU

Puna e madhe e viteve të gjata pastaj ndahet nga overclocker i njohur. Përveç makinave të prodhuara nga Commodore, do të ketë një seksion veçanërisht hungarez (HT-1080Z, PRIMO, TVC) dhe Aventyr do të nënshkruajë me një shfaqje të vogël akordimi. Për ata që nuk e pëlqejnë, shihni videon më poshtë.

51464 162803 poster 4 është vendosur në 2

Përveç disa kompjuterëve retro, vlen të përmendet një koleksion procesorësh me më shumë se 250.

Një 4. Në këtë kohë, ekspozita Bacsis Retro Computer është gjithashtu një lezetshëm LAN, dhe krijuesit e vjetër mund të prezantohen në mjedise të mprehta. Një gjë më e rëndësishme: nëse nuk mund ta zgjidhni akomodimin, besoni zotit në një mesazh privat

  • Lokacioni është Füle, Széchenyi I. u. 36, Shtëpia e Kulturës.
  • Data: 2018. Maj. 12-13.
Hyrja është falas!