Regjistroi tregun e punës në internet vitin e kaluar

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Në 2013, të gjitha të dhënat e mëparshme janë tejkaluar nga numri i reklamave për punë në internet, vetëm vendet e Profession.hu kanë mbushur 60.000 me pozicione të reja. Pothuajse 2,5 milion aplikime u pranuan.

Jobs-2013-online-profession02

Ata kryesisht kërkonin zhvillues, inxhinierë dhe kontabilistë, por shumica e tyre kërkuan agjentë, asistentë dhe administratorë rajonalë.

Sunny Lee u bë president dhe CEO i Samsung Electronics Europe

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Sunny Lee do të udhëheqë Samsung Electronics Europe me degën 18 në tregun evropian të 27. Gjatë karrierës së saj të 30 në Samsung, Sunny Lee është duke u përpjekur për disa pozicione.

Sunny Lee

Nga e majta në të djathtë: Samsung Galaxy S III mini, Sunny Lee

Aspekti më i rëndësishëm për presidentin e ri do të jetë rritja e bazuar në shfrytëzimin e potencialit të madh të bizneseve dhe zgjerimin në tregun e konsumit - me pajisje shtëpiake premium, televizorë, telefona celularë dhe kompjutera tabletë.

Mund të presim shumë mashtrime në kupën e futbollit botëror

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Në 2014, kriminelët kibernetikë mund të synojnë "internetin e gjërave" - ​​një rrjet të pajisjeve shtëpiake, televizorëve, automjeteve dhe pajisjeve të tjera të ngjashme për internet.

fuleco

Përveç kësaj, ne mund të llogarisim në shumë mashtrime në kampionatin botëror të futbollit dhe gjithashtu mund të hasim edhe dëmtuesit dinamik të rikthimit.