Dëgjoni ndeshjen e të dhënave!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Parapaguar kartë SIM përdoruesit e telefonisë celulare në bazë të kërkesave ligjore të këtij viti është i detyrueshëm për verifikimin e të dhënave.

adategy 800 480

Sipas Aktit të Komunikimeve, ata duhet të përputhen me të dhënat e tyre për abonentët e tyre me një ofrues shërbimi të parapaguar parapagimi çdo vit. Afati i fundit për këtë datë është për çdo mbajtës të kartës. Koha varet nga kur është kontraktuar.

Për kartat me parapagesë që nuk kanë pajtim në kohë, ofruesit e shërbimeve duhet të fiken. Procedura mund të bëhet në internet në të tre ofruesit kryesorë - me sa duket në faqen e internetit të kompanive.

Është e rëndësishme që vetëm njoftimi SMS i ofruesit të shërbimit të përfundojë.

Burimi: MTI

Hozzászólások

Joci
Cito - Med1on:
Cito - Joci:
AT mund të mburret. Që nga Marsi unë kam marrë sms për të përputhen me të dhënat e mia, ndërsa unë nuk mund të (unë jam gjithmonë hedhur poshtë me të gjitha llojet e mesazheve të gabimit). Aq shumë për këtë gjë që qeveria ka shpikur. : Sad:


Tani unë gaboj: Vodafone flasin SMS ju dërgoni përsëri në OK (nëse nuk e keni ndryshuar të dhënat), dhe atëherë gjëja është e renditura.


Ende nuk ka sms. Vërtetë, karta nga atje u urdhërua në fund të verës vitin e kaluar, kështu që nuk ka nevojë të pajtojë të dhënat.
Med1on
Cito - Joci:
AT mund të mburret. Që nga Marsi unë kam marrë sms për të përputhen me të dhënat e mia, ndërsa unë nuk mund të (unë jam gjithmonë hedhur poshtë me të gjitha llojet e mesazheve të gabimit). Aq shumë për këtë gjë që qeveria ka shpikur. : Sad:


Tani unë gaboj: Vodafone flasin SMS ju dërgoni përsëri në OK (nëse nuk e keni ndryshuar të dhënat), dhe atëherë gjëja është e renditura.
Joci
+1
AT mund të mburret. Që nga Marsi unë kam marrë sms për të përputhen me të dhënat e mia, ndërsa unë nuk mund të (unë jam gjithmonë hedhur poshtë me të gjitha llojet e mesazheve të gabimit). Aq shumë për këtë gjë që qeveria ka shpikur. : Sad: