Blackview A5 - Smartphone Quad Core për 16 për Thousand Forints

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Blackview A5 - Smartphone Quad Core për 16 për Thousand Forints - 5.0 nga 5 në bazë të 2 vota

Mrekullitë nuk mund të presim për këto para, por një pajisje e ngjashme celularin mund të blej besnikërinë me kalimin e kohës 25 vjet dhe një vjet e gjysmë të ofruesve të shërbimeve në shtëpi më shumë se 2 mijë. Përveç kësaj, natyrisht, po flasim për ofruesin e shërbimit të telefonisë celulare, ndërsa është i pavarur.

Përditësohet operacioni i Android

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

32 bazuar në browser-bazuar kromi, Opera ka bërë zbulimi zgjuar (Discover) dhe funksioni rikthim historia, por sigurisht shumë bug fixes ndodhi. Ky i fundit do të thotë se nuk ka bitmap më e korruptuar mbi Android Kitkat, përmirësuar faqen hyrëse për pajisjet Motorola Xoom të dhe e ashtuquajtura sjellje "Action Bar" u bë më i konsoliduar në ekran të plotë mode.Opera

Nëse telefoni juaj nuk është në përputhje me versionin më të fundit, do të mbeteni me Opera Mobile Classic të vjetër.

Android KitKat ... lëshoi ​​në tetor 28

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Android KitKat ... lëshoi ​​në tetor 28 - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Google dhe Nestle shpallin versionin e ri të Android 4.4 të Kitkatit në një fushatë të përbashkët. Për një kohë të gjatë, ishte e pamundur të dinim datën e lirimit, por tani eksitim ka lënë shumë gjurmë, nga të cilat mund të zbulojmë kohën e fillimit.

Google