Praktik, i lehtë për ta përdorur lexuesin e librave nga WayteQ

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
WayteQ Europe Ltd. zgjeron gamën e produkteve të saj. Pajisja e re multimediale synon përdoruesit e leximit.

Lexues diellor elektronik nga LG

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Pjesa nuk është ende komerciale e pjekur, por ndoshta do të jetë diku.

Në LG, ata duket se mendojnë se ia vlen të investoni në tregun e lexuesve të e-librave. Kjo përforcohet nga fakti se ata kanë futur një lexues të pajisur me panele diellore. Pesha e përgjithshme e njësisë së trashë centimetër 0,7 është vetëm gram 20. Në LG, është njohur që një panel diellor duhet të jetë i mjaftueshëm për të vepruar me lexuesin, pasi ekrani i e-ink ka një fuqi mjaft të ulët. Konsumi më i madh është vetëm në kalimin e fletëve. Ndërkohë, duket se shfaqjet aktuale ende konsumojnë shumë për ta bërë panelin diellor një alternativë të besueshme dhe sipas lajmit, efikasiteti i ekranit pritet të përmirësohet nga 12 për qind në vitet e ardhshme. Nëse vërtet e keni sukses në përmirësimin e performancës, të gjitha pengesat mund të shmangen nga panelet diellore.

Lexues diellor elektronik nga LG

Pararojeni gjeneratën e tretë Kindle

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Problemet rreth lexuesit të njohur të internetit duket se janë zgjidhur, megjithëse nuk mund ta marrim menjëherë Kindle-in, por mund ta parapërgatisim me Wi-Fi ose WiFi + 3G.

Shfaqja e re e Kindle E-Ink (6 inç ende) kontrast me 50%, 15% ka shkëlqim më të lartë dhe 21% është më i vogël se paraardhësi i tij. Ne marrim dyfishin e sasisë së magazinimit me një shfletues të ri të bazuar në WebKit, lexues më të mirë PDF, fontë të rinj. Faqet janë përafërsisht. 20% shfaq modelin e ri më të shpejtë.

Pararojeni gjeneratën e tretë Kindle

Kindle 139 është në dispozicion vetëm me WiFi, ndërsa modeli WiFi / 3G vjen në $ 189. E para është në dispozicion vetëm në ngjyrat e grafit, ndërsa versioni më i shtrenjtë është i disponueshëm në të bardhë. Pajisjet dorëzohen në shtëpi më gusht 27.