Gateways LT4004u Cedar Trail Basics

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Agjenti i Acer Gateway ka prezantuar netbookin LT4004U bazuar në Cedar Trail. E makinerisë Windows-Starter Edition shkon 7 dhe 10,1-inch LED-Shkod ekran ka një ekran të aftë × rezolucion 1024 600 së.

206164 250981114929634_100000532426684_979955_4205607_n_03