Byzylyk W6, gjoja për atletët

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Këtu është një byzylyk i zgjuar i zgjuar, i cili sipas përshkrimit është i rekomanduar për atletët, bazuar në imazhet e Dr. Szos. Do të qëndroja me fëmijët.

86011070 2

Nuk është për shkak se është kaq e keqe, por për shkak të jashtme mendoj se do të jetë mosha e 13. Përndryshe, W6 nuk është budalla, as nuk di asgjë më shumë se rrathë në të njëjtën çmim. Numëroni hapat, monitoroni gjumin, jepni një vlerësim të kalorive të djegura, megjithatë, siç kemi përdorur, kjo kategori nuk ka përfshirë akoma përfshirjen e një kundërsulmuesi të impulsit. Koha e gatishmërisë është një kohë e gjatë, 15, por siç e kam treguar deri tani, nëse duam të përdorim një gjë të tillë jo vetëm në gatishmëri, atëherë 2-3-4 duhet të ngarkohet në ditë.

Pra W6 është i lirë dhe i ri, ose themi aq pak pjesë që unë mund të blej këtu për 3448 forints: W6 Sport Shëndeti i matësit të shkujdesur Smart Wearable Wristband Watch Bracelet Black

Jepni një koment!