Darth Vader është një virus video me ndihmën e Tom Tom

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Darth Vader dhe Yoda në navigacion Tom Tom

Kushdo që mendon se imagjinata është e fundme është gjëja e gabuar dhe gjërat më të pafundme nuk ekzistojnë. Imagjinoni, për shembull, duke hyrë në veturë dhe duke dëgjuar atë: Obi-Wan kurrë nuk ju tha çfarë ka ndodhur me babain tuaj. Për këtë Ju: Ju sapo jeni takuar! Më thatë se e ke vrarë. Përgjigja tashmë vjen: Jo. Unë jam baba yt.

darthvader2

Prezantuar në iGO Sllovaki

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
CONAN sro, distributori iGO i Sllovakisë i 2005. Në nëntor 8, u prezantua versioni i kartës së kujtesës SD të softuerit navigues iGO GPS. Një prezantim produkti në një hotel elegant në Bratislavë morën pjesë në reporterin e lajmeve TA3, PC REVUE dhe revista të tjera kryesore.

Prezantuar në iGO Sllovaki

Peter Palárec, drejtor menaxhues i CONAN sro, tha se iGO në Sllovaki mund të jetë i sigurt për suksesin si një nga softuerët më të përdorur gjerësisht për kompjuterët handheld. IGO nuk është vetëm përdorues-miqësor sepse është i lehtë për t'u përdorur, por gjithashtu ka një menu sllovake dhe tingull navigimi.

Prezantuar në iGO Sllovaki

IGO Sllovakia 2005 | Programi SD ™ është një nga hartat më të sakta dhe më të detajuara të 200 Slovak city digjitale aktualisht në dispozicion. Baza e të dhënave të POI është gjithashtu e bollshme, dhe aktualisht ofron 20 000 "vende interesante". Për momentin, softueri është në dispozicion vetëm në Sllovaki, me një çmim 4600 Sk (120 EUR). Shoferët e pacientëve hungarezë do të jenë në gjendje të marrin edhe më të lirë, pasi harta hartë sllovake do të jetë pjesë e paketës së hartës së hartës së hartës së IGO East Europe.

Prezantuar në iGO Sllovaki

Një tjetër protagonist i ngjarjes ishte dora e vogël Mitac MIO 169 e projektuar posaçërisht për lundrim, paraqitur nga distributori sllovak i Sistemeve LCP.

Prezantuar në iGO Sllovaki

"The MIO 169 dhe Igo përsosur çiftëzohet së bashku, kështu që ne kemi vendosur për të ndarë pajisjen nuk shpërndajnë Sllovakinë. Që nga qëllimi ynë është që të ofrojë navigacion avancuar satelitore është në dispozicion për çmimin që është konvertuar gjerësisht në pajisje dhe software vetëm 14 900 Sk (EUR 390) "në një paketë -. Tha - Struhár Martin, drejtor ekzekutiv i Oz LPK Systems.

Prezantuar në iGO Sllovaki