Me këtë aplikacion ju do të gjeni çdo veprim në një vend!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Mund të arrihen fletëpalosjet e dyqaneve më të mëdha vendase (Aldi, Media Markt, Penny Market, Lidl, Tesco, eMag, Jysk, Metro, Rossmann, OBI, Spar, Auchan, BENU Pharmacy etj.).

Ju mund të shkarkoni këto Apps falas tani!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive

Do të ketë lojëra mes tyre (jo shumë pak), ne do t'ju tregojmë listën pas klikimit.

Një smartphone si miu dhe touchpad

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive

Le të të tregojmë mënyrën se si e di se si të përdorësh një perspektivë - ose vetëm një tabletë - në një zonë krejt të re.

Merrni disa hapa, dëgjoni, vetëm se mund të bëhet!

hap 1.1

  • Së pari, shkarkoni dhe instaloni aplikacionin e lirë WiFi Mouse në smartphone tuaj Android - për shpejt do ta gjeni me lidhjen.
  • Nëse kjo është bërë, do t'ju duhet të përgatitni kompjuterin që dëshironi të kontrolloni. Kjo nuk do të jetë një detyrë e vështirë, kështu që sistemi ynë operativ (Windows, MAC, Linux) ka të drejtë Serveri i miut aplikimi duhet të përfshihet. Nuk ka nevojë ta konfiguroni as këtu, hapi i tretë mund të jetë fundi i instalimit;

hap 2

  • Tani e kuptojmë se çfarë IP adresa ka PC. Futni rreshtin e komandës (kombinim kyçe me Windows + R, pastaj cmd) dhe pastaj shtypni "ipconfig";
  • Filloni në shasi tuaj WiFi të mouse Mouse, pastaj përdorni funksionin auto-connect (ose adresën IP që keni vendosur më parë). Natyrisht, gjëja do të funksionojë nëse telefoni dhe kompjuteri varen në të njëjtin rrjet dhe kalojnë në të parën. Ne e bëmë këtë gjithashtu, tapipi ynë i ri përfundoi.

hap 3

Arkitektura e aplikacionit Android është pafundësisht e thjeshtë, kështu që ne nuk meritojmë shumë shpjegime:

  • zona në këndin e majtë simbolizon klikimin e majtë, tashmë mund të gjesh anën tjetër të saj;
  • rul shfaqet në qendër të ekranit;
  • dhe pjesa tjetër është vendndodhja e tapipad.

hap 4

Ju jeni të vetëdijshëm se mund të kërkoni një tastierë të plotë QWERTY me ikonën e tastierës dhe në këndin e sipërm të majtë mund të rregulloni rregullimet virtuale të brejtësve (p.sh. ndjeshmëria).

Ne mendojmë se programi i mësipërm mund të jetë interesant për laptopë, por është gjithashtu e vërtetë për PC desktop. Kjo mollë është e gjallë për pronarët e mollës, dhe ata duhet t'i kërkojnë ato në Dyqanin e App.