• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 2803

Mozilla po përgatitet për një nisje të madhe!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Kjo kërkon pak kohë.

tabletë Android tabletë 20131227 mini

Fondacioni është një prej inxhinierëve, Emily Kager ndanë informacionin e tyre në Twitter se zhvillimin e një versioni për Firefox-i për Android, me mënyrën e "mirëmbajtjes" në gjysmën e dytë të vitit, kështu tipare të reja nuk janë me të vërtetë arrijnë, dhe në vend të vetëm fixes bug dhe inovacione për problemet e sigurisë pritet. Mos u shqetësoni, kjo është vetëm gjatë sezonit në rritje këtë vit, për shkak se vitin e ardhshëm ne mund të gëzojnë një ndryshim më shumë të gjerë, megjithatë, ne nuk jemi ende se çfarë ju doni të flisni për Mozilla. Ajo që është e sigurt është se programuesit kanë qenë duke punuar në këtë aktivitet të plotë, padyshim që i atribuohet se ky vit është pak "pushim" pritet.

Firefox për android

Le të themi, kjo është vetëm spekulim i pastër; ne mendojmë se Firefox-i i ri është Komponentët e Android do të jetë e frytshme. përdorur bibliotekën Android për të standardizuar shfletuesit aktuale Mozilla Firefox (Focus / Firefox klar, Rocket Firefox, Firefox për Fire TV) që në mënyrë dramatike të lehtësuar zhvillimin me sistemin robotik. Çfarëdo qoftë ajo është, është e sigurt se këtë vit do të marrin programuesit të përfshirë.

Firefox për përdoruesit e Android nuk kanë asgjë të veçantë për të bërë, ata ende mund të shfletojnë të plotë, sepse arna e sigurisë janë ende në dispozicion. Do të ketë po aq ndryshime sa që tani do të shihni inovacione pak realiste.

Burimi: HOC, ghacks.net

Jepni një koment!