• Tabletë
  • shkruar:
  • Lexo: 2747

Kupon Chuwi Hi9 Tablet

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ne shkruajmë pothuajse çdo ditë për tabletat e Chuwi, por pse jo!

Chuwi Hi9 Tablet 1

Kompania po përpiqet të mbulojë të gjithë tregun, tani kemi një makinë të përgjithshme 8,4 colos me disa zbritje. Chuwi Hi9 është një chip qendror quad-core MTK8173 që shkon në 1,9 GHz, të paktën nëse keni nevojë për të gjithë fuqinë tuaj. Grafika shfaqet në makinë me një chip PowerVR GX6250. Makina ka një sasi shumë të mirë të memories dhe magazinimit masiv, ish 4 është i fundit 64 GB. Mendoj se ky vëllim do të jetë i mjaftueshëm për çdo gjë në ditët e sotme, dhe procesori do të duhet të merret me pothuajse çdo detyrë që mund të marrim.

Chuwi Hi9 Tablet 2

Karakteristika të tjera të tabletës janë gjithashtu të mira, me një ekran të tillë si 2560 x 1600 (WQXGA) pixels. Chuwi mbush një bateri të kapacitetit 5000 mAh, i cili, sipas të dhënave të fabrikës, lejon 5 orë për të luajtur vazhdimisht. Nga sensorë ne gjejmë një sensor graviteti në makinë. Ekziston një aparat fotografik në front dhe mbrapa, ish 2, ky i fundit është 5 megapiksel. Me pajisje të jashtme dhe internet, ne kemi Bluetooth 4.0 dhe mbështetje të dyfishtë të kanalit WiFi.

Chuwi Hi9 Tablet 3

Chuwi Hi9 përfaqëson linjën më të thjeshtë të tabletave të sotme kineze, por gjithashtu duket se ia vlen. Në bazë, çmimi i blerjes 131 nuk mund të thuhet të jetë i lartë, por sot ne mund ta zvogëlojmë këtë me një kupon në $ 126.

Makina është GB & TAHi9 ju mund të blini një kod kupon këtu: Chuwi Hi9 Tablet