Ju mund të blini Windows Phone për pagesa celulare

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Një tjetër moment historik ka qenë bashkëpunimi midis Telenorit dhe Microsoft: që nga shkurti 26, klientët e shërbimit celular mund të blejnë aplikacione ose muzikë nga dyqani i tyre i Windows Phone në telefonat e tyre celular duke përdorur bilancin e tyre celular.Windows-Phone-8-logo