Zgjidhni faqen

Roboti i ri robotik i pastër, Robomock S6, tani është në dispozicion

Roboti i ri robotik i pastër, Robomock S6, tani është në dispozicion

Pas një kohe të gjatë, pasuesi i Roborock S50 mbërriti, por më në fund mund ta blejmë nëse duam!

funksion t6

Pritet që pastruesi i ri i vakuumit të jetë më i shtrenjtë se versioni i Amostanit, por ishte gjithashtu e vërtetë që S50 gjithashtu filloi në një nivel të tillë të çmimeve, kështu që nuk ka arsye të panik. Përveç kësaj, Roborock S50 është ende në dispozicion me një çmim mjaft të volitshëm, aktualisht në dispozicion për rreth $ XUMUMX ose shumë herë, gjë që është shumë miqësore, edhe nëse shikojmë burimet më të lira të blerjes së brendshme.

Pastruesi i ri i vakuumeve deri tani ka qenë i njohur si T6, por në ndërkohë doli se sinjali T6 do të jetë versioni kinez, versioni evropian i prizës do të quhet S6. Me Roborock T6, ne kemi trajtuar tashmë një artikull, ne po kërkonim përgjigjen nëse do të ishte e vlefshme në vend të S50. Ne nuk kemi marrë shumë vresht sepse S6 është më i avancuar, softueri di më shumë, kështu që shtesë e dollarit 200 nuk mund të justifikohet. Por sigurisht, ne nuk duam të bëjmë që dikush të flasë për këtë, por në fund të fundit, është një investim afatgjatë, kështu që kush mund ta bëjë më mirë me versionin e ri.

Xiaomi Roborock T6 robot fshesë me korrent lëshuar në crowdfunding pastrim më të fuqishëm me çmim konkurrues C01

Nëse nuk e keni lexuar artikullin tonë për pastruesin e ri të vakumit, Xiaomi Roborock S6, tani mund ta zëvendësoni atë: Xiaomi Roborock S50 në Roborock T6: A ia vlen të kaloni?

Nëse dëshironi të merrni një fshesë me korrent Roborock të ri, ju do ta gjeni këtu:

Xiaomi Roborock S6 pastrues robotik me kontroll lazer

Rreth autorit

s3nki

Pronar i HOC.hu. Autor i qindra artikujve dhe mijëra lajmeve. Përveç ndërfaqeve të ndryshme në internet, ai ka shkruar për Chip Magazine dhe PC Guru. Për një kohë, ai drejtoi dyqanin e vet të PC, punoi për vite me radhë si shitës, menaxher shërbimesh dhe administrator i sistemit për gazetari.

Currency Exchange

Ndjekja e Paketave (1Kërkim)

partnerët tanë