10 core, 10 col, 40 mijë forintë, kështu që ju duhet të ndërtoni një tabletë gamer!

Lexuesit Rishikimi: 4 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll nuk është aktiv
10 core, 10 col, 40 mijë forintë, kështu që ju duhet të ndërtoni një tabletë gamer! - 4.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Chuwi është shtyrë fort për industrinë, duket se e gjithë tregu i tabletëve dëshiron të shkojë.

Chuwi Hi Pad 1

Proces i pabesueshëm i jashtëm, dhjetë-core dhe ekran i madh, kjo tabletë Teclast T20

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Proces i pabesueshëm i jashtëm, dhjetë-core dhe ekran i madh, kjo tabletë Teclast T20 - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Teclast, një nga prodhuesit më të mëdhenj të tabletëve në Kinën e largët, nuk është i mirënjohur për ne.

Teclast T20 Tablet 5