Këtu është një shpinës i madh, sigurisht, Xiaomi

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Unë gjithashtu urdhërova këtë për vete, dhe kjo ishte edhe gjëja që goditi partnerin tim të jetës.

Xiaomi 20L Leisure shpinës 7

Ju e dini, nëse e lidhni jetën me dikë, kjo do të thotë që jeni mirë, së bashku keq. Nuk do të kishte asgjë të keqe me të, por tani është shpinësi im i dytë që është përshtatur për mua ... Është diçka sikur ke bërë diçka në restorant dhe nuk ha vetë, por pi ai. Natyrisht, në një marrëdhënie të mirë do ta keni pjatën tuaj me të dhe do të hani atë që ai urdhëroi. Ne kemi një marrëdhënie të mirë, prandaj i kërkoja atij për disa javë që të më jepnin pak, të paktën një artikull në shpinën time.

Xiaomi 20L Leisure shpinës 6

Shpinës Xiaomi 20 literal kohë të lirë. Ky është emri i sinqertë nga i cili menjëherë rezulton të jetë një gjë e mirë për gjithçka. Për fat të mirë, nuk është lloji që është i mirë për çdo gjë dhe jo i mirë për asgjë, përveç llojit të vërtetë të dobishëm. Kam shikuar për veten time për të vënë notebook tim Xiaomi në shpinë, prapa në shpinë, dhe më pas të shtypur motorin tim nëpër qytet.

Moraja gjithçka, shikoja xhepat dhe vendosa se do të ishte mirë të mbante fletoren. Nuk ka shumë xhepa, por mjafton vetëm për mua, mausin tim, ngarkuesin dhe natyrisht makinën. Përveç kësaj, thuhet se është i papërshkueshëm nga uji, që nuk është një tipar i padobishëm në shpinë të një motoçiklete. Kështu që unë mori shumë frymë dhe i pagova dollarë 24,59 për të.

arriti

Ishte posti ynë i preferuar i motoçikletës, ne u ndamë me gëzim me njëri-tjetrin në dimrat e dimrit. Unë shpejt nxituan përsëri në shtëpi, duke buzëqeshur në fytyrën e saj. Jo rreth një javë e gjysmë para se miqtë të vinin.

Xiaomi 20L Leisure shpinës 5

I unpacked apartament dhe e gjeti atë dukej shumë më mirë se fotot. Është shumë e mbushur me këto foto të vendosura, kështu që duket pak me gunga. Mirë, bukur bumford, por ende është. Por jeta është një pjesë e tërë e punës. I urdhërova gri të errët, unë jam një djalë, unë jam një motor, nuk mund të shkoj me një qese blu.

I hapur

Shpinës në vetvete është thjeshtësia. Nuk është me të vërtetë plot me xhepa, jo të vogël, jo të madh apo të fshehur. Pjesa e brendshme është e ndarë në dy dhe një çantë e zezë më e madhe është në front dhe dy ndarje të vogla në anën që nuk mund të mbyllen. Nga përpara, funksioni i varëses në pjesën e sipërme është i panjohur për mua, ndoshta një mushama mund të mbivendoset, ndoshta është një peshqir i lagësht, nuk e di.

Xiaomi 20L Leisure shpinës 9

Shpinës është krejtësisht e natyrshme. Është e natyrshme, sepse të gjitha elementet e tij janë bërë nga derivatet e naftës. Le të themi që është në rregull, nuk kam marrë ngrohje, nuk kam nevojë të jem lesh, dhe do të jetë efektive po ashtu. Jashtë, si me çanta të tjera të Xiaomi, ka një material më të trashë dhe me ujë, dhe brenda nuk e di, le të themi se është një rreze, por më e trashë. Ngjyra e rreshtit nuk do ta pëlqente atë diku tjetër, por disi kjo kostume sintetike butësisht sintetike përshtatet. Sigurisht duket e vështirë!

Xiaomi 20L Leisure shpinës 10

unë u përpoq

Xiaomi 20L Leisure shpinës 1

Epo, nuk mund ta shijoja qesen për një kohë të gjatë. Siç tha znj. Kuszó, çka ftoi fqinji i saj, kjo është e tij, falja e tij, nuk ka apel. Për dy ditë mendova se deri në momentin që futet fletori, do ta vendosja në shpinën e saj. I ndoqa ëndrrat pa ëndërr. Kjo u bë e qartë për herë të parë kur gjeta dy flakëza, një furçë flokësh, dy pantofla tekstile dhe tre këmba në shpinën. Asnjë prej tyre nuk ishte imi.

Xiaomi 20L Leisure shpinës 11

Megjithatë, këto dy ditë ishin të përsosur me të, i vetmi gabim ishte se nuk më pëlqente të hipja në dimër kështu që nuk mund ta provoja vërtet. Megjithatë, një gjë ka dalë në dritë, e cila sigurisht nuk është ndër përfitimet. Më kot, uji i shpinës mbyllet kur uji në xhepin e përparmë është projektuar mirë. Zinxhir është i papërshkueshëm nga uji, por është i zhytur pak, dhe të dy skajet nuk janë të vulosura. Kjo rezulton në grumbullimin e ujit në majë të zinxhirit në mënyrë që pastaj të bëhet një tenxhere e vogël e ujit si një ujëvarë e vogël brenda brenda xhepit. Pra, mos e vendosni letrën tuaj të thatë letre dhe telefonin tuaj këtu kur dilni në shi!

dhe pastaj cili është përfundimi?

Shpinës është e mirë, me dëshmi të forta se nuk e përdor. Babai im është duke kërkuar, jo kar në shpatullat e tij. Unë nuk do të thosha frikë, dollari 24-25 është 6000 forints, që nuk është me të vërtetë para për të. E harroj këtë pjatë të vogël me xhep sa më shpejt që të mund të njihja një të vërtetë të gjitha. Do të ishte një gjë e mirë për makinën, por është gjithashtu e mirë për të kryer sendet e foshnjave kur po shkojmë diku. Sa i përket madhësisë, mund të përdoret për shkollën dhe unë do t'i jepja një zemër të qetë në shpinën e një fëmije, për hir të shoqërimit të saj.

Xiaomi 20L Leisure shpinës 8

Pra, kjo është një gjë e mirë për të dy madhësinë dhe formën, vetëm shikoni në atë!

Urdhërova këtu: Xiaomi 20L Leisure shpinës

Jepni një koment!