Në dhjetor 27, telefoni 27 Xiaomi shkon në MIUI 9

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Nuk është rastësi që telefoni i njëzet e shtatë ishte deri në njëzet e shtatë.

Kjo histori MIUI 9 fillon për të tërhequr larg pak. Thuaj, diku për të kuptuar se kjo nuk është një kohë Xiaomi telefoni do të marrin të gjithë software të ri, pasi që të gjithë ju duhet për të rregulluar një natyrë gabimi pajtueshmërinë e shumë vite. Në të njëjtën kohë, megjithatë, le të mos harrojmë se MIUI ka zyrtarisht 9 26 korrik. Që jetës, në krahasim me versionin përfundimtar doli vetëm në 28 shtator-të ditën e duart e zhvilluesve, por ajo ishte vetëm në tetor 31 ishte zyrtarisht pakta telefonit. Kështu që unë mendoj se është e sigurt të them të bakkfitty strudel brumë në krahasim me këtë!

Joy pelin, në mënyrë që nga sot numri është rritur 27 nga Xiaomi pajisjet mbështetur zyrtarisht, këto janë modelet e mëposhtme:

Ne MIX 2, Mi Shënim 3, 6 ynë, çfarë Max 2, çfarë 5X, 5 ynë, çfarë 5C, përzierje tonë, 2 tonë shënim, çfarë 5S, çfarë 5S Plus, Shënim tonë, ne jemi 4S, çfarë 4C, Redman Shënim 4 , Redman Shënim 3, Çfarë është Up, Redman Shënim 5, 5 Redman, Redman Shënim 4X, 4X Redman, Redman 5, 5 Plus Redman, Redman 4, 3 dhe Redman Redman Shënim 2.

Përditësimi OTA vjen përmes si zakonisht, por në qoftë se padurueshëm apo vizitoni forumin MIUI dhe shfletoni atë!

Jepni një koment!