Rruga e vogël dhe e mençur erdhi nga Xiaomie

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Rruga e vogël dhe e mençur erdhi nga Xiaomie - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Nëse jeni bllokuar në pazarin e rrotullimit që nuk mund të futeni në banesë, ju keni shkarkuar këtë argument!

A1 Folding Walking Machine Pajisje Fitness nga Xiaomi Youpin 1

Xiaomi ka kaq shumë gjëra të mrekullueshme që prisnim pothuajse kur filloi një punë rutine. Herën tjetër vjen elipistrener, shtazët e buta, dhe pastaj një stol i zgjuar krevat.

A1 Folding Walking Machine Pajisje Fitness nga Xiaomi Youpin 2

E pra, ne nuk jemi duke pritur ato si ne nuk presin rutine, por ajo erdhi dhe kjo ishte zakonisht gjëra të mira. fillojnë atje të jenë të vogla. Por në të vërtetë, ajo nuk zë gjysmë metër katror të banesës, lartësia e tij është pak mbi cent 10. Duke e kthyer këtë, domethënë, nëse e drejtojmë - ose më mirë, skate atë, atëherë ne jemi mezi 5 në këtë kat.

A1 Folding Walking Machine Pajisje Fitness nga Xiaomi Youpin 3

Struktura nuk është vetëm e vogël por edhe e lehtë. I gjithë sistemi i kornizës është bërë prej aliazh alumini, kështu që cakli-pol 28 shënohet në tërësi. Sigurisht, për të mos heqë një peshë të tillë me fat, kështu ishte stol me dy rrota në Xiaominál, e cila ju lejon të lehtë pari nga e majta nën shtrat në një gjendje të shembur.

A1 Folding Walking Machine Pajisje Fitness nga Xiaomi Youpin 4

Siç kam shkruar më lart, pad do të preferonte të vraponte në këmbë ose të ecje, sepse shpejtësia maksimale e rregullueshme është 6, ndërsa minimumi është 0,5 kilometra në orë. Disku do të kërkojë një rrjet 220 volts dhe një konvertues për prizën që është standard kinez. Natyrisht kjo nuk duhet të jetë një pengesë, për disa dollarë kemi një konvertues të tillë. Gjithashtu është e rëndësishme që bateria të ketë një ngarkesë maksimale prej kilogramësh 90.

A1 Folding Walking Machine Pajisje Fitness nga Xiaomi Youpin 5

Ashtu si pothuajse çdo produkt Xiaomi, kjo bllok është gjithashtu i zgjuar. Ajo mund të integrohet në Xiaomi Mi Home, por mund të kontrollohet ose me telekomandën e furnizuar. Inteligjenca jo vetëm që mund të arrihet, por edhe se makina mund të veprojë në dy mënyra. Për fillestarët, prodhuesi sugjeron një mënyrë me shpejtësi të caktuar, e cila sigurisht mund të caktohet me telekomandë gjatë ngasjes. Për vrapuesit e avancuar, mënyra e shpejtësisë së ndryshueshme është përgatitur, kur pad zbulon se jemi afër kokës ose në fund. Përshpejton automatikisht nëse ngadalësoni automatikisht në pjesën e pasme.

A1 Folding Walking Machine Pajisje Fitness nga Xiaomi Youpin 6

Rrota e punës së Xiaomi është e hijshme, e mençur, aq e vogël sa të përshtatet, kështu që është me të vërtetë praktike nëse nuk doni të hidheni nga banesa. Për fat të keq, megjithatë, çmimi është i pabesueshëm dhe kompania kineze e tregon atë në çmim. Çmimi i pad është dollari 530, i cili është afërsisht i barabartë me rreth HUF 147 në kursin e këmbimit të sotëm.

Nëse ju pëlqen këtu ju mund ta blini atë: A1 Folding Walking Machine Fitnes Fitness Gym nga Xiaomi Youpin

Hozzászólások

Med1on
Pra, duke menduar për muajt e vjeshtës nuk do të ishte një gjë e keqe si këto gjëra. :-) Sidoqoftë, 6 km / h duhet të jetë të paktën dyfish dhe unë jam pak e shtrenjtë, megjithëse ka një veprim shumë të mirë në të!