Hipster Xhaketë për Xiaomi Mode!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Hipster Xhaketë për Xiaomi Mode! - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Nuk ka thjesht një zonë në jetë ku nuk ka ide të papritur për Xiaomin - kështu që ne i duam aq shumë.

xiaomi jakë xhaketë v2

90FUN Xhaketë me xhaketë të maskuar nga Xiaomi juan - 139,00 Dollarë

Për shkak të veshjes së re të prodhuesit të mirënjohur, xhaketa e re e markës 90fen. Në shikim të parë, produkti nuk tregon ndonjë gjë të shkëlqyeshme: vërtetim IPX7 (rezistencë ndaj ujit) ose materiale gabardine (pëlhura të endura të dendura të leshta që janë krejtësisht të personalizueshme dhe të rehatshme). Nga xhaketa e mbuluar me pendë deri në pikën, ne do të supozojmë se është ideale për muajt e vjeshtës, pasi nuk duket aq e trashë sa që nuk ka acar në dimër. E pra, atëherë befasi mund të vijë!

Chaqueta 90Fun3 Chaqueta 90Fun4

Xhaketa është me të vërtetë vetëm nga jashtë duke treguar një produkt të zakonshëm, brenda të cilit gjendja është mjaft e ndryshme, pasi ka një sistem shumë serioz të ngrohjes. E gjithë kjo ndodh, vendosjen e një bateri të jashtëm (Banka pushtet) është një nga xhepi tonë, ju do të duhet të lidhë pallton tuaj - imazhin më lart. Kur kjo të bëhet, xhaketa kthen energjinë nga bateria në nxehtësi, ne do të perceptojmë fushat e mëposhtme: qafë, bel, mbrapa. Sigurisht, kjo nuk do të jetë gjithmonë mekanizmi është aktivizuar, ngrohje është ndizet automatikisht off kur temperatura kalon një kufi të caktuar (40 50 ° C dhe ° C gradë) jashtë një butoni ju gjithashtu mund të kthehet off ngrohjes. Zhvilluesit thonë se sistemi ka kaluar testime të plota (qark i shkurtër dhe mbrojtje nga mbinxehja), prandaj përdorimi i tij nuk do të jetë tronditës. Ngjyra e zezë është fikse, natyrisht mund të ndryshohet madhësia: S, M, L, XL dhe 2XL.

mrekulli brenda

Xhaketa mund të blihet në zbritje deri në tetor 19. Në fakt, kështu që nuk është një cuccról qindarkë, sigurisht që është gjithashtu e vërtetë se një marrëveshje të mirë më pak mbresëlënëse në dhomë të ngrohtë, si kur duke pritur për autobusin jashtë në minus ...