Xiaomi Youpin është një ngrohës uji emocionues

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Jashtëm minimalist ka një bark të bukur.

S2101 Furnizues i menjëhershëm i ujit 9

S2101 bombol me vrimë nxjerrëse Minimalist Instant nga Xiaomi Youpin - 99,53 USD

Filozofia e dizajnit të Xiaomi Youpin 2101 është shumë e qartë: minimalizmi, pastërtia dhe lehtësia e përdorimit. Pamja moderne siguron gjithashtu që "ngrohës i menjëhershëm i ujit" mund të instalohet në pothuajse çdo kuzhinë - kjo gjithashtu ndihmon për ta mbajtur njësinë shumë të zënë. Pajisja e kapacitetit 1,8 litër tani furnizon ujin e dëshiruar të temperaturës vetëm pas sekondave 3. Siç shihet në figurën më poshtë, ne mund të kontrollojmë temperaturën (pikërisht në shkallën 6) me një kaloni disk që maksimizon deri në 100 Celsius. Vlen të përmendet se për shkak të parametrave fizik të pajisjes, ne mund të vendosim gota deri në 200 mm nën hundëz.

xiaomi momentalisht mid1

Specifikimet Kryesore (bombol me vrimë nxjerrëse S2101 minimale për ngrohje të menjëhershme):
  • Fuqia e vlerësuar: 2200W
  • Kapaciteti i rezervuarit: 1800ml
  • Gjatësia e kabllos elektrike është 1,0 metra
  • Tensioni i rrjetit: 220V
  • Pesha e produktit: 2,0 kg
  • Dimensionet e sakta: 32,80 × 28,00 × 13,60 cm

xiaomi momentalisht mid2

Natyrisht, prodhuesi me besim pohon se ata kanë të gjithë mbrojtjen e nevojshme: termostat i dyfishtë, termostati i dyfishtë dhe mbrojtja NTC dhe mbinxehja. Vëmendje e veçantë merret me faktin se ne kemi një kujtesë të veçantë për dekalcifikimin, por edhe kur ka pak ujë në enë. Struktura punon me tubat e ngrohjes elektrike 304 çelik inox.

xiaomi momentalisht në mes

Xiaomi Youpin 2101 elegant dhe me dhunti të shumta gjithashtu ofron pamje të tjera tërheqëse (cilësi të brendshme, madhësi kompakte, temperaturën e ujit të rregulluar në disa hapa etj.) Dhe mund ta imagjinoni si një dhuratë si dhe për praktikën e saj. Sipas shpërndarësit, produkti sigurohet vetëm me një udhëzues në gjuhën kineze, por meqë të gjitha funksionet arrihen me një buton të vetëm, ne besojmë se kjo nuk përbën një problem të ndezur.

Jepni një koment!