Xiaomi Mi MIX 3 6 / 128 GB - edhe mund ta blesh!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Telefoni i ri është tashmë në raftet e dyqaneve kineze të dyqaneve, kështu që mund të themi një çmim.

xiaomi mua mix 3

MIX 3 është tashmë në shportë për dyqane të mëdha, por ne duhet të presim pak më shumë për të filluar. Tani mund të marrim më të lirë 6 GB memorie dhe 128 GB portofolin, kështu që të marrim një çmim. Për telefonin në GearBest 640, Geekbuyingon 697, ne duhet të paguajmë Banggoodon 650. Në dy vendet e para ne mund të kemi një shportë, ndërsa e fundit ende nuk ka filluar shitjen. GearBement premton të anijes në mes të nëntorit 19 dhe 21 sot, kështu që me fatin e fatit, edhe pema e Krishtlindjes mund të jetë telefoni i ri!

Këtu do të gjeni: Xiaomi Mi MIX 3 6 / 128GB

Jepni një koment!