Xiaomi Amazfit Stratos është një fitues i zgjuar në një depo evropiane

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Çmimi u thyer më në fund nga kufiri i dollarit 150, natyrisht poshtë.

Stratos

Deri tani, ndoshta çmimi më i mirë që kemi gjetur për këtë klasë. Orari më popullor Xiaomi është i papërshkueshëm nga uji për stilin e jetesës atletike, GPS-in e ndërtuar, metra 50 dhe shumë mbështetje sportive, të tilla si futboll, not, vrapim, stol i fundit dhe jashtë, aq të gjithanshëm. Në pamje, pamja e frontit ishte shumë e përmirësuar, e cila është, sigurisht, relative, sepse përderisa paraardhësi ishte një formë unisex, ajo ishte më mashkullore. Orë me orën reale.

Dhe pastaj pika, çmimi! Ju mund të porositni orën nga Kina me kodin kupon për dollarë 144,99, atëherë me detyrimin e ofrimit të linjës së përparësisë dhe TVSH do të jetë falas. Por nëse doni të siguroheni, mund ta porositni atë nga katër depo evropiane 05GEEKBUY do të duhet të përdorësh një kod kupon, dhe çmimi do të jetë $ 152,99, por varësisht nga ofrimi juaj, mund të jeni në duart tuaja deri në ditët e punës së 1-2. Kjo është pak më e lartë se dollari 150, por në dyqanet e tjera është më e shtrenjtë të vijë nga Kina, kështu që është mirë në këtë mënyrë!

Nëse jeni të interesuar për këtë ofertë, ju lutem klikoni: Xiaomi Amazfit Stratos është një depo e zgjuar evropiane