Xiaomi Mi 8 Lite gjithashtu merr modalitetin MIX 3 natën

Lexuesit Rishikimi: 4 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll nuk është aktiv

Lajme të mira për ata që kanë marrë çmimin më të lirë Xiaomi Mi 8.

xiaomi mi 8 lite

Xiaomi Mi 8 Lite është aktualisht një nga më të mirët, nëse jo, çmimi më i mirë në treg. Njësi qendrore e fortë, ekran i madh dhe kamera të mira. Në rastin e kësaj të fundit, testuesit gjithmonë theksojnë se sa mirë ata kryejnë. E pra, cilësia e imazheve që bëni ju duket të përmirësohet!

çfarë mix 3 shikimin e natës 2 840x630Fotografia është marrë me mënyrën e natës të Xiaomi Mi MIX 3

Kohët e fundit ajo postuar një post në Drejtor Menaxhues të Xiaibon dhe bashkë-themelues i Xiaomi Chuan Wang tha se një inxhinier kishte punuar shumë kohë për të bërë tiparet prestigjioze të kamerës së Xiaomi MIX 3 në dispozicion në Mi 8 Lite. Natyrisht, kjo është e paraËshtë një mënyrë e natës, e cila është një regjim kamera që rrit ndriçimin dhe detajet e fotografive të marra në kushte të ulëta të dritës duke përdorur teknika të ndryshme. Ky është funksioni që testuesit në Mi MIX 3 më së shpeshti nxjerrin në pah (si mund ta konfirmoj) si një nga pikat më të forta të Xiaomi Mi MIX 3.

Çështja është se modaliteti i natës mund të shfaqet së shpejti në pajisjet mesatare, gjë që është një gjë me të vërtetë e mirëpritur!

Nëse dëshironi të blini një aparat fotografik të lartë me një aparat fotografik shumë të mirë, shikoni këtu: Xiaomi Mi MIX 3

Nëse jeni në Xiaomi Mi 8 Lite, një nga telefonat me çmim më të mirë në treg, shikoni këtu: Xiaomi My 8 Lite

Mos harroni, modaliteti Priority Line, pa doganë dhe TVSH, është i disponueshëm për telefonat!