Xiaomi Mi Band 3 është dhënë një ngjyrë të re dhe paketim të ri

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Xiaomi Mi Band 3 smartcatcher është padyshim një nga produktet më të mira të shitjes së kompanisë.

mi band 3 1

Menjëherë pas lëshimit në maj të vitit të kaluar, Xiaomi Mi Band 3 hoqi të gjitha të dhënat, duke vazhduar marshimin e tij të lavdishëm. Byzylyk, përveç që është me të vërtetë i rëndësishëm në një gjë, ka ndjekur me besnikëri traditën Xiaomi, dhe kjo është paketimi. Asgjë në kutinë e zbukuruar plotësisht të bardhë nuk do të thotë se përmbante një nga smartphone-et më të njohura në botë. Kjo tani po ndryshohet nga Xiaomi. Viti i Ri feston me ngjyra të reja dhe paketim. Kutia është rritur, pjesa e poshtme e kutisë tregon qartë ngjyrën e rripit në byzylyk. Unë mendoj se është e vështirë të diskutohet me faktin se paketimi i ri është me të vërtetë i bukur, i denjë për produktin e fshehur. Ne vetëm mund të mirëpresim shiritat e rinj, ata nuk janë të pacipë, por ato janë më të shquara sesa silikoni i zi tradicional.

mi band 3 2

Nëse dëshironi të keni një smartcatcher Xiaomi Mi Band 3 atëherë klikoni këtu: Xiaomi My Band 3 (kjo është paketimi i vjetër)