Smart, serial, Xiaomi, patina me rrotull

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ne nuk po politizohen, por fakti është, Xiaomi lëkundi një rrotë të zgjuar.

xiaomi patate të verdhë

Imagjinoni mënyrën se si inxhinierët kinezë ulen në një dhomë dhe mësojnë. Ju Jing, ne duhet të bëjmë gjëra të reja të zgjuara që të tjerët nuk e kanë bërë më parë. Mirë, por ç'të themi? Zgjuar furçë dhëmbësh? Kjo nuk është e mirë Jing, është shpikur! Unë tashmë e di Jang, pastaj të ketë një tualet të zgjuar! Ai gjithashtu motive dikush Jing javën e kaluar ... Të gjithë të drejtë, por ajo nuk ishte ende i sigurt si ferr të okostermosz! Qasja Jing, ata e gjetën atë dje. Kam marrë Jang, kam atë, kam rrota të zgjuar rul! Ju jeni të drejtë Jing, askush nuk e ka bërë atë ende! Mirë, dhe pse duhet të jetë i zgjuar? Jing nuk ka rëndësi, çështja është se ajo duhet të jetë Bluetooth, dhe pastaj të kuptoj se pjesën tjetër!

Pair of Rollers Inteligjente Roll nga Xiaomi youpin- Yellow S

Mirë, disi ishte. Unë nuk jam duke thënë se është krejtësisht e panevojshme, por pothuajse. Cilësia është e mirë dhe kaq shumë përfitime për të qenë në gjendje të lidhen me aplikacionin e telefonit janë se fëmija është më i rehatshëm në këmbë, sepse është më i ftohtë dhe mund të konkuroni me vajzat, sa hapa keni bërë, se si djemtë kanë shkuar shpejt.

Arsyeja për këtë është se zgjuarsia është pak a shumë e lodhur. Ndërtuar në sensor që është në gjendje për të, mat numrin dhe shpejtësinë e "hapave", aplikimin e telefonit për të llogaritur një vlerë për të kalorive djegur, dhe ne jemi bërë.

Pair of Rollers Inteligjente Roll nga Xiaomi youpin- Yellow S

Ngjyrat e tipike Xiaomi Youpin patina, çdo gjë është e dhënë këtë gri, të verdhë, ngjyrë rozë. Unë nuk do të marrë atë, por unë jam as fëmijët e as adoleshentët, kështu që ajo që unë them në lidhje me të nuk është kuptimplotë. Në fund të fundit, kjo nuk duket e keqe. Në aspektin e cilësisë, sepse Xiaomi, sipërmarrje nuk do të jetë një problem.

Lajm i mirë ishte fundi, çmimi. Për Xiaomi nganjëherë pak mësuar të hipte homologët çmimi fund, kështu që nuk është keq normalisht, pse është ky apo ai aq shumë. Për shumë me vend të quajtur Pair e rul patina Inteligjente youpin nga Xiaomi, megjithatë, të marrë çmim mjaft të përballueshme. Jo i lirë, por është i zgjuar dhe gjithçka. Kjo është arsyeja pse 17 mijë forintë nuk duket aq brutale për shumë njerëz.

Pair of Rollers Inteligjente Roll nga Xiaomi youpin- Yellow S

Nëse ju dëshironi për të marrë fëmijët nga ajo, ju mund ta bëni atë më të gjatë, ajo nuk është paraqitur tani, ajo është tani gjithashtu mbërriti në raftet dyqan. Kliko këtu për të blerë Pair i Rollers Inteligjente Roller nga Xiaomi Youpin