Xiaomi Mi Band 4 - ia vlen të zëvendësohet?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Për çdo ndryshim të versionit, pyetja është nëse ia vlen të zëvendësohet seria e mëparshme me atë të re.

Xiaomi 4 11 780x405

Megjithëse, në një artikull të mëparshëm, treguam se byzylyku ​​i ri mund të bëhej i aftë të matte ritmin e zemrës dhe matjet e tjera të lidhura me zemrën për shkak të alpines së re qendrore, kjo nuk ndodh me njohuritë tona të tanishme. Sigurisht, ka edhe disa risive që e bëjnë shkëmbimin të vlefshëm.

Nuk kishte asnjë ndryshim në pjesën e jashtme, dhe do të ishte e tepërt të zëvendësohej forma e provuar. Njësia qendrore e lehtë për klikim ka mbijetuar, kështu që miliona shiritat mund të jenë të dobishëm për t'i zëvendësuar ato. Ndryshimi më i dukshëm ishte shfaqja, e cila ishte një kohë për t'u bërë më në fund ngjyra. Paneli i ri me ngjyra AMOLED është 0,95 inç, rezolucioni i tij është 240 x 120 pixels dhe mbi të është plastik, por 2,5D qelqi rezistente ndaj gërvishtjeve.

Xiaomi 4 bendi 9

Natyrisht, edhe brendësia ndryshoi. Ajo që është më e rëndësishme nga këndvështrimi operacional është se një shirit i ri i zhvendosjes me gjashtë aksë është shtuar në byzylyk. Përparësia e kësaj është se mat energjinë e djegur gjatë lëvizjeve të ndryshme të trupit më saktë. Sipas materialit të prezantimit, ajo mat më saktë, për shembull, çiklizëm, sportet e topit dhe notit, dhe madje njeh lloje të ndryshme të notit.

Xiaomi 4 bendi 7

Një tjetër ndryshim i rëndësishëm është se Xiaomi Mi Band 4 gjithashtu mori një mikrofon. Detyra është që të përshtatet byzylyku ​​në ekosistemin tonë të zgjuar në shtëpi dhe madje edhe për të kontrolluar mjetet tona me inteligjencën artificiale të ndërtuara. Byzylyk i ri ka një bateri kapaciteti 135 mAh, e cila sipas prodhuesit lejon përdorimin 20 në ditë me një pagesë.

Xiaomi 4 bendi 3

Siç mund ta shikoni, ashtu si në zhvendosjen e Mi Band 2-3, ne mund të flasim më shumë rreth rrudhjes sesa një produkt i ri. Në fakt, ndoshta mund të themi se ndryshimi i mëparshëm solli më shumë risitë se sa ai aktual, duke vënë në dukje se zhvillimi spektakolar i ekranit me ngjyra ishte një domosdoshmëri! Sipas mendimit tonë, do të ishte e përshtatshme që të ketë matje të presionit të gjakut dhe oksigjenit të gjakut, pasi shumë nga konkurrentët më të lirë tashmë i njohin këto funksione.

Byzylyk mund të blihet në pothuajse çdo dyqan të madh (kam urdhëruar tashmë një, shpresoj se do të vijë së shpejti).

Sipas Geekbuying, versionet ndërkombëtare dhe kineze janë të njëjta, diferenca është vetëm në paketim dhe në udhëzimet e dhëna me produktin!