Këtu janë laptopët Redmibook, dhe ato janë me të vërtetë të lirë!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Që nga fillimi i markës Redmi, ne kemi vetëm lotim të gojës për çmime të mira. Nuk është ndryshe tani!

Xiaomi RedmiBook 14 inch Notebook Windows 10 OS / Intel Core i5-10210U 4.2GHz CPU / 8GB RAM DDR4 RAM + 512GB Saptop Laptop Edition- Grey

Shumë prej jush e dinë që unë kam qenë duke përdorur Xiaomi Notebook Pro për mjaft kohë, kështu që nuk jam rastësisht në ngjarjen Xiaomi. Unë kurrë nuk kam pasur një fletore kaq të mirë, është e lehtë, e bukur dhe e shpejtë, dhe e kam blerë atë me një çmim shumë më të ulët se makinat e ngjashme në vendin tim, natyrisht, nga Kina.

Kur arritën lajmet e para në lidhje me laptopët Redmi, e dija që po merrnim çmime të mira. Makinat Xiaomi nuk ishin të famshme për çmimet e tyre të larta, por mund të shpresonim për etiketa edhe më të mirë të çmimeve nën markën Redmi. Tani që janë në dispozicion versionet Intel Core i7 dhe Core i5, ne mund të shohim që llogaritjet tona po funksionojnë mirë. Kompjuterët duken dhe ndjehen njësoj si Xiaomi Notebook Pro. Procesorët me fuqi ultra të ulët të Intel-it përfshijnë memorie 8 GB dhe ruajtje SSD 256 ose 512 GB, dhe GPU e integruar vjen me një NVIDIA MX250 të dedikuar me memorje 2 GB.

Megjithatë, ekziston një ndryshim, dhe kjo mund të gjendet në të dhënat e ekranit. Megjithëse rezolucioni është i njëjtë, me HD të plotë, domethënë 1920 x 1080, diagonalja është më e vogël. Ndërsa Notebook Pro vjen me një koletë 15, Redmibook ka një diagonale prej vetëm inç 14. Nëse shikoni makinat në këtë kategori, kjo kolonë 14 është më mesatare, kështu që mendoj se nuk është një pengesë e madhe. Sidomos kur shikoni avantazhin e çmimit! Për shembull, versioni Intel Core i5 - megjithëse me një kupon - kushton mezi 600 $, ndërsa versioni Core i7 kushton 760 $. Në terma numerikë, kjo krahasohet me një avantazh çmimesh të Notebook Pro 200-300, ose me fjalë të tjera një çerek të Redmibook në një të pestën më të lirë se sa një i ndërtuar në mënyrë të ngjashme Xiaomi Notebook Pro, i cili është me të vërtetë një ndryshim i madh!

Nëse doni një fletore të lezetshme dhe të fuqishme për punë këtë vjeshtë, përfitoni nga ofertat e kuponit që tani janë në dispozicion! Mimet dhe kodet kupon në:

Xiaomi RedmiBook Core I7-8565U 8GB RAM 512GB SSD - Kodi kupon: BGXRB1 - $ 859,99 në vend të 759,99

Xiaomi RedmiBook Core i5-8265U 8GB RAM 512GB SSD - Kodi kupon: BGXMRB - 749,99 në vend të 609,99